Başkan Adayı Çayır: Her sokağıyla Bornova bizim sevdamız

Başkan Adayı Çayır: Her sokağıyla Bornova bizim sevdamız

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahale ziyaretleri gerçekleştiren Çayır, “Her sokağıyla Bornova bizim sevdamız” dedi.

MEDYA EGE – AK Parti Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmaları kapsamında Ergene Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Mahalleriyle bir araya gelip sorun ve talepleri dinleyen Çayır, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Ergene Mahallemizin kıymetli muhtarı Ahmet Durmazgüler ile bir araya gelerek mahallemizi daha güzel ve yaşanabilir bir yer yapmak için ortaklaşa neler yapabileceğimizi konuştuk. Ardından mahallelimizi ve esnafımızı ziyaret ettik. Bornova'daki muhtarlarımız ve esnaf dostlarımız ile el ele, gönül gönüle bir yönetim anlayışı ile çalışarak ilçemizi daha da güzelleştirmek için hep birlikte gayret göstereceğiz” notunu düştü.

c1.jpg

Başkan Adayı Çayır ayrıca, Bornova’ya var gücüyle hizmet edeceğinin altını çizerek, “Her mahallesi, her sokağı, her insanıyla Bornova bizim sevdamız” dedi.

c3.jpg

Çayır, ziyaretleri sırasında, vefat eden Önceki dönem Bornova Belediye Dr. Sırrı Aydoğan’ın cenaze törenine de katıldı.

ghbzg-uwyae7cmk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.