Başkan Adayı Çayır'dan muhtarlarla iş birliği vurgusu

Başkan Adayı Çayır'dan muhtarlarla iş birliği vurgusu

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, Atatürk Mahallesi ile mahalle muhtarı Pakize Namdar'ı ziyaret ederek muhtarlarla iş birliği vurgusu yaptı.

MEDYA EGE - 31 Mart yerel seçimlerine geri sayım heyecanı sürerken seçim çalışmalarına ilçeyi karış karış gezerek devam eden AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, çalışmalar kapsamında Atatürk Mahallesi ile mahalle muhtarı Pakize Namdar'ı ziyaret etti.

ggczvu-xsaarjpr.jpg

Atatürk Mahallesi'nde ilk olarak esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Adayı Çayır, vatandaşlar ile sohbet ederek sorun, ihtiyaç ve talepleri dinledi. Bornova'yı hak ettiği yere taşıyacaklarını vurgulayan Çayır, "Bornova'da hizmet gitmeyen mahalle bırakmayacağız. 31 Mart’tan sonra Bornova’nın her bir köşesindeki esnafımız da vatandaşımız da bu ilerlemenin bir parçası olacak" mesajını verdi.

ggczvvaxoai-mf.jpg

Esnaf ve vatandaş buluşmasının ardından mahalle muhtarı Pakize Namdar'ı da ziyaret eden Çayır, mahallenin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Görüşme sonunda Namdar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Çayır da misafirperverliğinden dolayı Namdar'a teşekkürlerini sundu.

ggdevksxaaakqxx.jpg

Öte yandan görüşmede muhtarlarla iş birliği vurgusu yapan Çayır, sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yaptığı paylaşıma; "Muhtarlarımız ile işbirliği içinde olmayı, Bornova'nın her bir köşesini daha da güzelleştirmek için bir fırsat olarak görüyoruz. Mahalle sakinlerimize ve muhtarımıza bizleri misafir ettikleri için teşekkür ederiz" notunu düştü.

ggczvvawuaiy4mc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.