Başkan Adayı Cevdet Çayır’dan yoğun mesai

Başkan Adayı Cevdet Çayır’dan yoğun mesai

AK Parti’nin Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Esnaf ve mahalle ziyareti gerçekleştiren Çayır, Şehit Batuhan Şimşek’in ailesine de ziyarette bulundu.

MEDYA EGE – Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

İlk olarak gençler ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte Atatürk’ün huzuruna çelenk bırakarak çalışmalarına başlayan Çayır, sosyal medya paylaşımında “Bornova’ya hak ettiği değeri vermek adına çıktığımız bu kutlu yolda, partimizin adayı olarak gençlerimiz ve çalışma arkadaşlarımız ile birlikte Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çelenk bıraktık” ifadelerini kullandı.

cayir-celenk1.jpg

Atatürk’ün huzuruna çelenk bırakmasının ardından Bornova 3.Sanayi Bölgesi esnafını ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Çayır, “Bornovamızın hem sorunlarını hem de o sorunlara çözüm olacak adımları biliyoruz. Her daim çözüm odaklı bir yaklaşımla sorunlara çare olmaya devam edeceğiz” ifadelerini not düştü.

cayir-3-sanayi1.jpg

Başkan Adayı Çayır’ın bir sonraki durağı ise Karacaoğlan ve Egemenlik Mahalleleri olurken gerçek belediyecilik ve hizmet odaklı bir yönetim vurgusu yaparak “Güçlü bir Bornova’ya az kaldı. Esnafımız hizmet istiyor, Bornova gelişsin istiyor. 31 Mart’tan sonra bu yüzlerin hepsi gülecek, Bornova kazanacak” mesajını verdi.

cayir-karacaoglanmh1.jpg

cayir-egemenlk1.jpg

Çayır’ın son durağı ise Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu şehit olan İstihkam Astsubay Çavuş Batuhan Şimşek’in ailesi oldu. Şehit ailesine ziyarette bulunan Çayır, “Şehitlerimizin aileleri emanetimizdir. Her daim onların yanında olmak, destek sunmak ve ihtiyaçlarına cevap vermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

cayir-sehit1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.