Başkan adayı Cemil Tugay: Halkçılıktan ayrılmayacağız!

Başkan adayı Cemil Tugay: Halkçılıktan ayrılmayacağız!

İzmir’i nasıl bir belediyecilik anlayışıyla yöneteceğini açıklayan CHP İzmir adayı Cemil Tugay, "Hukuktan, vicdan terazisinden, toplumsal ahlak kriterlerinden, partimizin temel ilkelerinin başında gelen halkçılıktan ayrılmayacağız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda İzmir’i nasıl bir belediyecilik anlayışıyla yöneteceğini açıkladı.

Başkan Tugay, ilkelerini şu sözlerle paylaştı:

“Hukuktan, vicdan terazisinden, toplumsal ahlak kriterlerinden, partimizin temel ilkelerinin başında gelen halkçılıktan ayrılmayacağız. Kamu kaynaklarını en etkin, ekonomik ve verimli kullanacağız. Dinsel, mezhepsel ve siyasal ayrımlardan bütünüyle arınmış, hiçbir kişi, kuruluş ve gruba ayrıcalık tanımayan, ben ve yetkilendirdiğim çalışma arkadaşlarım dışında belediyemiz adına hiçbir kişi ya da kurumun yetki ve sorumluluk sahibi olmadığı, kendisini her zaman sorgulayan ve sorgulatan, hesap verilebilir, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz. Cari harcamalarında azami derecede tasarrufa giderek, yatırıma yönelik harcamalarda finansman kaynağı ve modelleri geliştireceğiz. Merkezi yönetimin kentimizde planladığı tüm yatırımların sıkı sıkıya takipçisi olacak, yanlışların hesabını soracağız. Emekten, halktan, özgürlükten, Cumhuriyetimizin ilke ve devrimlerinden asla ödün vermeyen bir yönetim modeli uygulayacağız. 30 ilçemizle tam bir koordinasyon içinde çalışacağız. İzmir’de refah içinde, huzurlu ve adil bir yaşamı sizlerle birlikte kuracağız. Bunu birlikte başaracağız. Sözümüz söz.”

foto1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.