Başkan Adayı Çiçek: Çözüm odaklı olacağız

Başkan Adayı Çiçek: Çözüm odaklı olacağız

CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, Kısıkköy Sanayi Sitesi yönetimini ziyaret etti. Mahalle ziyaretlerinde de vatandaştan büyük ilgi gördü.

Menderes’i karış karış dolaşan CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, Kısıkköy Sanayi Sitesi yönetimiyle bir araya geldi. Ardından Kısıkköy, Dereköy, Akçaköy ve Çatalca Mahallelerinde vatandaş buluşmalarını gerçekleştirdi.

fotograf-4.jpeg

‘’ÇÖZÜM ODAKLI OLACAĞIZ’’

Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Çiçek, "Kısıkköy Sanayi Sitesi Yönetimi ile bir araya geldik. Yapmış olduğumuz görüşmede kendilerinin istek, talep ve önerilerine kulak verdik. Tarımıyla, turizmiyle, sanayisiyle dikkat çeken Menderes’imizde her kesimin sorununa çözüm olacağız. Ardından mahalle ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Kısıkköy, Dereköy, Akçaköy ve Çatalca Mahallelerimizde vatandaşlarımızla buluştuk. Kendilerinin sorunlarını dinledik, notlarımızı aldık. 44 mahallemizi ayırmadan, eşit hizmet anlayışımızla hak edilen hizmeti sunacağız. Hemşehrilerimiz isteyecek biz yapacağız. Göreve gelir gelmez hemşehrilerimizin istek ve taleplerini yerine getirecek adımları hızlıca atacağız. Gittiğimiz her noktada bizi coşkuyla karşılayan, bağrına basan hemşeherilerime teşekkür ederim" dedi.

fotograf-5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.