Başkan Adayı Çiftçioğlu: Karşıyaka için doğru olandan geri adım atmayacağız!

Başkan Adayı Çiftçioğlu: Karşıyaka için doğru olandan geri adım atmayacağız!

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu’nun sloganı belli oldu. Çiftçioğlu'nun seçim sloganı "Çözüm Doğru Çiftçioğlu" oldu.

Karşıyaka’da yaşayan, çalışan ve üreten biri olarak Karşıyaka’nın sokaklarında gezdikçe, vatandaşlarla sohbet ettikçe Karşıyakalıların derdi ve isteğinin aynı olduğunu ifade eden AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, neden “Çözüm Doğru Çiftçioğlu” sloganını seçtiklerini şu sözlerle dile getirdi:

“Bizim hedefimiz, kentimize doğrunun hakim olabilmesi için çok çalışmaktır. Bu yüzden yaptığımız her işte doğru adımlar atacak, doğru ekip kuracak ve Karşıyakamız için en doğru çözüm neyse onu hayata geçirebilmek için var gücümüzle gayret göstereceğiz. Bu nedenle de kampanyamızı ve sloganımızı doğru kavramıyla ilişkili. Çünkü biliyoruz ki; Karşıyakalı daima doğrunun yanındadır.”

1.jpg

KARŞIYAKA İÇİN ÇÖZÜM OLACAK DOĞRU PROJELER”

Karşıyaka’nın ihtiyacı olan projeler üzerine çok çalıştıklarını ve kısa süre sonra açıklayacaklarını ifade eden İsmail Çiftçioğlu, en önemli olanın Karşıyaka için hayal satmamak, doğru çözümlere ve doğru projelere odaklanmak olduğunu söyledi. Çiftçioğlu, “Az sayıdaki kişinin beğenisine göre değil, Karşıyakalıların ihtiyaçlarına ve kentin geleceğine göre hizmet üretilmesi gerekiyor. Karşıyaka'mızın güzel insanlarının, mutlu insanlarının daha doğru bir belediyeciliği hakkettiğini düşünerek çıktığımız bu yolda Karşıyaka için Doğru Çözümlere ve Doğru Projelere odaklandık. ‘Önce çocuklar ille de kadınlar ve gençler’ diyerek çok çalışacak, Karşıyaka’mızı doğru bir belediyecilik anlayışıyla tanıştıracağız” dedi.

KARŞIYAKA İÇİN DOĞRU OLANDAN GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ”

Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu sözlerinin devamında ise “Gencinden yaşlısına, sanatçısından esnafına tüm Karşıyakalılarla doğrudan temas kurarak onlar için en doğru proje ve çözümleri üreteceğiz. Karşıyaka’mız için doğru işlerle, doğru ihtiyaçlarla uğraşan bir belediye yönetimi olacağız. Karşıyakalının olmasını istediği, doğrusu için mücadele eden ve çalışan bir belediye yönetimi olacağız. Karşıyakamız için en doğrusu neyse onun için çaba sarf edeceğiz. Karşıyakamız için çok doğru işler yapacağız. Karşıyaka’mızın beklentileri doğrultusunda çalışacağız. Doğru olandan geri adım atmayacağız. Karşıyakalıların takdirleriyle bu vizyon çerçevesinde belediye başkanı olarak görevimizi yapıp Karşıyaka’mızda doğru izler bırakmak istiyorum. Görevi bıraktığımda da Karşıyaka için doğru işlerler uğraşan bir belediye başkanı olarak anılmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.