Başkan Adayı Çiftçioğlu: Karşıyaka'ya genç bir bakış açısı katacağız!

Başkan Adayı Çiftçioğlu: Karşıyaka'ya genç bir bakış açısı katacağız!

Seçim çalışmaları kapsamında Karşıyakalı gençlerle buluşan AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, "Gençlerimize söz veriyorum; Karşıyaka'ya artık daha genç bir bakış açısı, daha özel bir vizyon katacağız" dedi.

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, cumartesi gününü Karşıyakalı gençlere ayırdı. Sabah saatlerinde Bostanlı'daki gençlerle basketbol oynayan Çiftçioğlu, akşam da yine Bostanlı'da kafe ziyaretleri yaparak gençlerle sohbet etti.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Çiftçioğlu, Karşıyaka'da hangi yeniliklere ihtiyaç duydukları noktasında onlara fikirlerini de sordu. Gençlerin taleplerini tek tek not eden ve bunları projelere aktarma sözü veren Çiftçioğlu, "Gençlerimizi duyan, dinleyen ve onların fikirlerini merkeze alan bir anlayışla hareket edeceğiz. Karşıyakalı gençler, istediklerini özgürce söyleyecek, biz de onlar için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

4.jpeg

"POTANSİYELİ GENÇLERİMİZ İCİN KULLANACAĞIZ"

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka'da genç nüfusun azımsanmayacak kadar yüksek olduğuna dikkat çekerek, "AK Parti'nin İzmir'deki en genç belediye başkan adayı olarak, Karşıyaka'mızdaki gençlerle buluşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadım. Gençlerimizle oldukça verimli ve özel bir gün geçirdik. Karşıyaka; kendine has ruhu ve duygusu olan; sporda, sanatta çok daha ön planda olabilecek bir ilçe. Karşıyaka'mızın potansiyeli, tüm bunlara yeter. Biz, bu potansiyeli gençlerimiz için harekete geçirmek durumundayız. Karşıyaka'da da bu hedefle yola çıktık. Projelerimiz üzerinde titizlikle çalışıyoruz. Gençlerimize söz veriyorum; Karşıyaka'ya artık daha genç bir bakış açısı, daha özel bir vizyon katacağız" diye konuştu.

2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.