Başkan adayı Çiftçioğlu sağlık projelerini anlattı

Başkan adayı Çiftçioğlu sağlık projelerini anlattı

Ak Parti Karşıyaka adayı İsmail Çiftçioğlu, sağlık alanında yeni dönemde Özel Gereksinimli Bireyler Eğitim Merkezi, Kadın Sağlığı Merkezi, Sağlık Taraması Desteği, Psiko-Sosyal Danışma Merkezi projelerini hayata geçireceğini kaydetti.

Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla Karşıyaka’nın her sokak ve mahallesinde sürdürüyor. Çiftçioğlu, Karşıyakalıların büyük ilgisiyle adım attığı her yerde heyecanla karşılanıyor. Dün Tuna Mahallesi Eshot Sokağı’nda esnaf ve vatandaşlarla buluşan Çiftçioğlu’na Karşıyakalılar, belediyecilikle ilgili yaşadıkları sorunları anlatıp çözüm istedi. Her bir vatandaşa ayrı ayrı temas eden Çiftçioğlu da doğru bir belediyecilikle 1 Nisan’dan sonra Karşıyakalının hak ettiği hizmet kalitesiyle buluşacağını dile getirip projelerini anlattı. Çiftçioğlu ayrıca Karşıyaka Çarşı ve ara sokaklarının doğru uygulamalarla yeniden canlandırılması gerektiğini belirterek, “Çarşımızın ve ara sokaklarının günün her saati yaşaması için çeşitli çalışmalar yapmamız gerekiyor. Sokaklarımızı pırıl pırıl, ışıl ışıl hale getirip vatandaşlarımızın daha fazla vakit geçirebileceği bir noktaya taşıyacağız” dedi.

unnamed.jpg

ÇİFTÇİOĞLU’NDAN SAĞLIK PROJELERİ

Saha çalışmalarının yanı sıra yeni dönemde hayata geçecek projelerini de bir bir açıklamaya devam eden Çiftçioğlu, ‘Sağlık İçin Doğru Projeler’ başlığı altında sağlık alanındaki projelerini anlattı. Özel Gereksinimli Bireyler Eğitim Merkezi, Kadın Sağlığı Merkezi, Sağlık Taraması Desteği, Psiko-Sosyal Danışma Merkezi projelerini hayata geçireceğini ifade eden Çiftçioğlu, “Doğru ve zamanında sağlık yatırımları ile Karşıyaka’mızı her alanda olduğu gibi sağlıkta da bir merkez haline getireceğiz” dedi.

ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER EĞİTİM MERKEZİ GELİYOR

Özel Gereksinimli Bireyler Eğitim Merkezi’ni hayata geçireceklerini belirten Çiftçioğlu, “Otizmi, zihinsel engeli, hiperaktivite, disleksi gibi gelişimsel yetersizliği bulunan ya da risk grubundaki özel eğitim gereksinimi olan çocuklarımıza ve ailelerimize eğitim, sosyalleşme ve rehabilitasyon desteği sağlayacağız. Merkez içerisinde özel eğitim, destekleyici özel eğitim, sosyal eğitim ve mesleki eğitim konularında hizmet sunacağız” dedi.

unnamed-3.jpg

‘’KADINLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ’’

Kadın Sağlığı Merkezleri ile Karşıyakalı kadınların yanlarında olacaklarını da belirten Çiftçioğlu, “Kadın sağlığı merkezleri aracılığıyla erken teşhis ve tedavi desteği sunacak farkındalık çalışmaları yapacağız. Kadınlarımızın sağlığını tehdit eden konularda yönlendirme ve muayene yapılması yanında gerekli görüldüğünde tetkik desteğini Karşıyaka Belediyesi olarak bizler sunacağız. Karşıyakalı kadınlarımızın her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olup onların güvende ve yalnız hissetmemelerini sağlayacağız.” diye konuştu.

‘’SAĞLIK TARAMASI DESTEĞİ VERECEĞİZ’’

Sağlık taraması desteği vereceklerini de belirten Çiftçioğlu, “İhtiyaç olan kurumlarda ve Karşıyakalıların diş sağlığı ve göz sağlığı başta olmak üzere ihtiyaç olan alanlarda evde, okulda ve mobil araçlarda sağlık taraması desteği sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

PSİKOLOG VE DİYETİSYEN DESTEĞİ GELİYOR

Psikolog ve diyetisyen desteği de vereceğini dile getiren Çiftçioğlu, “Psiko-sosyal danışmanlık desteğine ihtiyacı olan ancak yeterli maddi imkanı olmayan Karşıyakalılara Aile-Çift Danışmanlığı, Çocuk Psikolojik Danışma, Ergen Danışma Merkezi, Diyetisyen Desteği konularında danışmanlık ve tedavi hizmetleri sunacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.