Başkan Adayı Çiftçioğlu: Sevdamız Karşıyaka için çok çalışacağız

Başkan Adayı Çiftçioğlu: Sevdamız Karşıyaka için çok çalışacağız

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı. Başkan Adayı Çiftçioğlu, alandaki vatandaşlara seslenerek, “Sevdamız Karşıyaka için çok çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart yerel seçimlerine geri sayım sürerken adaylar seçim çalışmalarına hızla devam ederken AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, partililer ve vatandaşlar katıldı.

1.jpg

Alandaki kalabalığa seslenen Çiftçioğlu, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Karşıyaka’sından, Zübeyde Anamızın kentinden sesleniyoruz; Kimsesizlerin kimsesi olacak, önce çocuklar, ille kadınlar ve gençler diyeceğiz. 7’den 70’e Karşıyaka’nın insanlarının daha mutlu olması çalışacağız. Biriz, beraberiz ve birlikte başaracağız. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamza Dağ ve MHP İl Başkanımız Sayın Veysel Şahin’in katılımlarıyla Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Katılımları için çok teşekkür ederiz” açıklamalarında bulundu.

5-001.jpg

Başkan Adayı Çiftçioğlu, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışından sonra sosyal medya hesabın paylaşımda bulunarak, “Karşıyaka’yı Karşıyakalıların olmasını istediği bir kent yapacağız. Sevdamız Karşıyaka için çok çalışacağız” ifadelerini kullandı.

4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.