Başkan Adayı Dağ: Birlik ve beraberliğin simgesidir İzmir!

Başkan Adayı Dağ: Birlik ve beraberliğin simgesidir İzmir!

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur ittifakı İzmir Büyükşehir Başkan Adayı Hamza Dağ, Kemalpaşa'ya yaptığı ziyarette, "Ülkemizin dört bir tarafının değerlerini barındıran, çok kültürlülüğüyle birliğin, beraberliğin simgesidir İzmir'imiz" dedi.

MEDYA EGE - 31 Mart yerel seçimlerine geri sayım sürerken Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmalarına Kemalpaşa'da devam etti.

gha1ulqxgaam1.jpg

İlçede ilk olarak Kemalpaşa pazar yerine ziyarette bulunan Hamza Dağ, burada pazar esnafı ve alışverişe çıkan vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Dağ, esnafların sorunlarına ve ihtiyaçlarına kulak vererek vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaretinde balık tezgahına geçerek balık satan Dağ, ilçe esnafı ile vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

gha1ulrxqaaiqxs.jpg

AK Parti belediyeciliği ile kaliteli hizmet vurgusu yapan Dağ, "İzmir'i hak ettiği konuma getireceğiz. İzmirli tüm vatandaşlarımız, gerçek belediyeciliğe şahit olacak. Bu güzel şehrin güzel insanlarına, her alanda çağ atlatacağız" diye konuştu.

Esnaf buluşmasının ardından Kemalpaşa Erzurum Oltulular Derneği'ni ziyaret eden Hamza Dağ, dernek üyeleriyle bir araya gelerek sohbet etti. Burada birlik ve beraberlik mesajı veren Dağ, "Ülkemizin dört bir tarafının değerlerini barındıran, çok kültürlülüğüyle birliğin, beraberliğin simgesidir İzmir’imiz. Bu zenginliklerimize sahip çıkarak, sevdamız İzmir’imizi hep ileriye taşıyacağız" dedi.

ghbwnryxoaaspt7.jpg

Dağ'ın ilçedeki son durağı Küçük Sanayi Sitesi oldu. Burada sanayi çalışanları ile buluşan Başkan Adayı Dağ, emeğe ve emekçiye büyük önem verdiklerini ifade ederek, "Emeklerine güç olmak için her zaman yanlarında olacağız" dedi.

ghbgroywiaavaq2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.