Başkan Adayı Dağ: İzmir'i hak ettiği seviyeye çıkaracağız

Başkan Adayı Dağ: İzmir'i hak ettiği seviyeye çıkaracağız

Sağlık-Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ’a sağlıkçılardan tam destek geldi. Programda konuşan Hamza Dağ, "İzmir'i hak ettiği seviyeye çıkaracağız" dedi.

Sağlık-Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanlığı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla iftar programı düzenlendi. Programda konuşan Sağlık-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ekrem Özdemir, Sağlık-Sen olarak inanmış kadrolar olarak gece gündüz demeden sahada olduklarını belirterek, “İlk günden itibaren kararlılık ve azimle yürüyor ve sadece temsil misyonunu üstlendiğimiz sağlık çalışanlarının değil; ülkemizin geleceği içinde dertleniyor ve durmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden mücadelemize devam ediyoruz. Yaşatma idealiyle ter döken, sağlık çalışanlarını layıkıyla temsil edebilmek, sarsılmaz bir inanç ve kararlılık gerektirir. Allah’a hamd olsun, yöneticisinden, temsilcisine, Sağlık-Sen’in inanmış kadroları gece gündüz demeden sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının emeğine, emanetine sahip çıkma noktasında yeni bir tarih yazdı.

Bugüne kadar gücünü Hak’tan alan, her hareketin aydınlığın ve medeniyetin taşıyıcısı olduğuna şahit olan tarih, bugün de Sağlık-Sen kadrolarının aşkına, inanmışlığına şahit olmaktadır” dedi.

c875d64e-3aab-4cb5-a9cc-91dfdd6bdd93.jpeg

“SORUMLU ANLAYIŞLA HAREKET EDİYORUZ”

Sorunlu değil sorumlu anlayışla çözüm odaklı sendikacılık yaptıklarını vurgulayan Özdemir şunları söyledi;

“Sağlık sen ailesi, sorunlu değil, sorumlu sendikal anlayışıyla çözüm odaklı sendikacılık anlayışıyla, Sadece çalışanların haklarını değil, ülkemizin ve milletimin menfaatlerini önceleyen bir sendikacılık anlayışıyla hizmet veriyor. İşte bu anlamda da memur sen ve sağlık sen teşkilatımız Türkiyenin millet adına hareket eden en büyük en güçlü sivil toplum örgütüdür. İnsiyatif alma sürecinde en zor sartlarda en zor dönemlerde ülkemizin zor dönemler geçirdiği tüm günlerde elimizi değil gövdemizi taşın altına koyan bir sivil toplum örgütüyüz. Memur-Sen, ailesinden sağlık sen olarak bizler; 28 Şubat başta olmak üzere darbe ve vesayete dönük tüm teşebbüslerin karşısında dim dik bir duruş sergilemiş, 27 Nisan bildirisinden 367 garabetine, Gezi olaylarından 17-25 Aralık girişimine, 15 Temmuz ihanetinden, 16 Nisan referandumuna kadar ülkemizi, milletimizi, istiklalimizi, istikbalimizi ilgilendiren her kritik hadisede onurlu, dirayetli, demokratik bir tavır sergiledik. Bu nedenle Bizler memur sen ailesi olarak kimin ne dediğine aldırış etmeden önceliğimiz millet diyerek milletimin yanında, milletimizin yanında duranların yanında durmaya devam edeceğiz.”

“GELECEĞİMİZE OY KULLANACAĞIZ”

İzmir’in demokrasi mücadelesi olan bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Özdemir, “Hepimizin bildiği üzere önümüzde 31 mart il ve ilçe belediyelerinin seçileceği yerel bir seçimin arefesindeyiz. İzmir Kurtuluş Savaşımızın zafer burcu olan bir şehir

İzmir, sadece istiklal mücadelesinin değil, aynı zamanda demokrasi mücadelesinin de sembol şehridir. Egenin incisi ve kalbi bu güzel şehirde, şehrimizin nasıl yönetildiğini hepimiz şahidiz. Yazın tüm izmirin nasıl lağım koktuğunu, yeşil alan olmayan bir ilde yaşamak zorunda kaldığımızı, yollarımızın ve alt yapımızın nasıl sıkıntılı olduğunu, malisef çarpık kentleşmenin devam ettiği bir ilde yaşamak zorunda bırakılıyoruz. Bunun için yapacağımız tercih, önümüzdeki 5 yılda nasıl bir izmirde yaşacağız onu belirleyecek. İzmir’de Hamza Dağ Güneşinin zirveye doğru yükseldiği bu günlerde şehrimizin daha güzel yarınlara uyanması için, hazreti ibrahimin ateşine su taşıyan karınca misali daha fazla çalışmalı, tarafımızı açık bir şekilde şehrimizin geleceği için kullanmanızı istiyorum” diye konuştu.

DAĞ, PROJELERİNİ ANLATTI

Hamza Dağ ise yaşayarak tecrübe ettikleri sorunların çözümü ve İzmir markasını tekrardan hak ettiği seviyeye çıkarmak için çok çalışacaklarını vurgulayarak, "Kadın Sağlığı Tarama Merkezleriyle erken teşhis ve tedavi desteği sağlayacağız. Bağımlılıkla Mücadele ve Rehabilitasyon Köyü projemizi hayata geçireceğiz. Mobil diş ve göz sağlığı tırlarını hizmete alacak, özellikle kent ve ilçe merkezlerimize uzak köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız." ifadelerini kullandı.

img-5235.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.