Başkan adayı Demir: Dersimize iyi çalıştık!

Başkan adayı Demir: Dersimize iyi çalıştık!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Torbalı Belediye Başkan adayı Övünç Demir’le birlikte Torbalı halkıyla buluşarak iftar yaptı. Buluşmada konuşan Demir, "Torbalı’nın ihtiyacı olan birçok hizmeti sizlere sunacağız. Dersimize iyi çalıştık" dedi.

Genel Başkanı Özgür Özel, Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir’le birlikte Torbalı halkıyla buluştu, beraber iftar yaptı; Torbalı aynı gün iki büyük organizasyona ev sahipliği yaptı. Demir’i Torbalı halkına emanet ettiğini söyleyen Özel, “Atatürk’ün genç yöneticilerini sizlere emanet ediyoruz” dedi.
Sadık İleri Bulvarı Seçim Koordinasyon Merkezi önünde binlerce Torbalılı ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve Övünç Demir’i coşkulu bir kalabalık karşıladı. Gencinden yaşlısına, kadınından çocuğuna halkın yoğun ilgi gösterdiği buluşma sonrası büyük bir konvoy düzenlenerek Ayrancılar Kapalı Pazar Yeri’nde 5 bin kişilik bir iftar gerçekleştirildi. Ney ve semazen gösterilerinin olduğu iftarda Ayrancılar halkı ile buluşan CHP Lideri Özgür Özel ve Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, “Torbalı’ya ne hizmet yapılacaksa, Ayrancılar’a da yapılacak” sözü verdi.

Halk buluşmasına ve iftar programına CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, CHP Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve meclis üyesi adayları katıldı.

ozgur-ozel-torbali-1.jpg

“ONLAR BAŞARACAK Kİ CUMHURİYET BAŞARACAK”

Halk Buluşması’nda coşkulu kalabalığa seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Demir ve Tugay için destek isteyerek . “İzmir'de 30 adayımız var. 12'si 40 yaş altında. Benim açımdan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti ilan etti ve gençlere emanet etti. Bunun için biz de gencecik başkanlarımızı İzmir'e emanet ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, annesi Zübeyde Hanımı da İzmir'e emanet etti. Biz de Atatürk'ün genç yöneticilerini sizlere emanet ediyoruz. Onlar başaracak ki Cumhuriyet başaracak” dedi.

ozgur-ozel-torbali-2.jpg

“ÇOK ÇALIŞIN BU SEÇİMİ ALIN”

Özel, “Hepimiz Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu Cumhuriyet'in yurttaşlarıyız. İzmir şüphesiz değişimin başkenti. Cumhuriyet'e yakışır, çağdaş Türkiye’ye yakışır bir değişim olacaksa İzmir’den başlayacaktır” diyerek “Türkiye ittifakının renkleri kırmızı-beyaz. En büyük Türkiye. Türkiye İttifakı 31 Mart'ta kazanacak. Cemil Tugay kazanacak İzmir kazanacak. Türkiye ittifakı kazanacak, ülke kazanacak. Ben size inanıyorum, güveniyorum. Çok çalışın bu seçimi alın” ifadelerini kullandı.

DEMİR’DAN BİNLERCE HEMŞEHRİSİNE TEŞEKKÜR

CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir ise binlerce Torbalılıya teşekkür ederek, “Projelerimizi sizlerle paylaştık. Biz şunu hedefledik. Bebekler için, çocuklar için, gençler için, kadınlar, engelliler için, toplumun tüm kesimleri için eğitimde, sanatta, sporda, kültürel aktivitelerde ve altyapısal faaliyetlerde Torbalı’nın ihtiyacı olan birçok hizmeti sizlere sunacağız. Dersimize iyi çalıştık” dedi.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay da, “Önümüzdeki yıllarda bu şehrin her köşesinde var olacağım. size olan borcumu ödeyeceğim” diye konuştu.

ozgur-ozel-torbali-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.