Başkan Adayı Demir'den ortak akıl vurgusu

Başkan Adayı Demir'den ortak akıl vurgusu

Torbalı'nın Özbey ve Yeniköy mahallelerinde coşkuyla karşılanan CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, sadece kent merkezine değil kırsal bölgelerdeki mahallelere de eşit hizmet getireceklerini söyleyerek ortak akıl vurgusu yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, kentin en işlek caddesi olan Sadık İleri Bulvarı’nda mitinge dönüşen Seçim Koordinasyon Merkezi’nin ardından hemşehrileriyle bir coşkuyu da köyler bölgesinde yaşadı. Özbey ve Yeniköy mahallelerinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Demir’e CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, meclis üyesi adayları ve ilçe örgütü eşlik etti.

ovuncdemir-bulten-3.jpeg

Demir, köy kahvelerinde yapılan buluşmalarda Torbalı’nın sadece kent merkezine değil kırsal bölgelerdeki mahallelere eşit hizmet getireceklerinin altını çizerek, Torbalı’yı ortak akılla yöneteceklerini söyledi. Yeniköy’e bir marka değeri kazandırarak dünya ile tanıştırılacağının müjdesini veren Demir, “3.5 milyon turist el sallayarak Efes’e, Selçuk’a gidiyor. Bunlardan neredeyse hiçbiri 15-20 dakikadaki Metropolis Antik Kenti’ni bilmiyor. Biz burada bir turizm ağı geliştirerek Yeniköy çevresindeki köylerle ilgili de bir ağ oluşturacağız. Göreceksiniz bu 5 yıl içinde Fransız’ı, Alman’ı, İngiliz’i gelecek, şu cadde üzerinde halıcılar, takıcılar dükkan tutmaya çalışacak. Köyün çehresi değişecek, butik oteller yapılacak” dedi.

Özbey Mahallesi'nde de vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyen Demir, kent planlamasından altyapıya tüm konulara hakim olduklarını anlattı. Öte yandan Demir, Özbey'e çok amaçlı bir düğün salonu da yapılacağı müjdesini verdi.

ovuncdemir-bulten-6.jpeg

SORULARI TEK TEK YANITLADI

Belediyeciliğin bir ekip işi olduğunun altını çizen Demir, “Meclis üyesi arkadaşlarımın hepsi birbirinden kıymetli, işinde alanında uzman arkadaşlarımız” diye konuştu. Her iki mahallede de vatandaşların sorularını tek tek yanıtlayan Demir’in, “Burası Torbalı. Mustafa Kemal Atatürk’ün, cumhuriyet çocuklarının kenti” sözleri alkışlarla karşılandı.

ovuncdemir-bulten-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.