Başkan adayı Denizli'den 'iş birliği ve dayanışma' vurgusu

Başkan adayı Denizli'den 'iş birliği ve dayanışma' vurgusu

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve muhtarları ziyaret eden CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli, "Çeşme'nin geleceği için iş birliği ve dayanışma içinde hareket edeceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli, sabah saatlerinde Altınkum Mahalle Muhtarı'nı ziyaret ederek güne başladı. Gerçekleşen görüşmede, mahalledeki sorunlar ve talepler hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Denizli, muhtarlıklarla yakın iş birliği içinde olacaklarını ve mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için çaba göstereceklerini belirtti.

whatsapp-image-2024-03-12-at-16-33-38-2.jpeg

Ardından Çiftlikköy esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyaretinde, Denizli Çiftlikköylü komşularının talep ve beklentilerini dinledi. Çiftlikköy esnafının sorunlarına çözüm bulmak için çalışacaklarını vurgulayan Denizli, iş birliği ve dayanışma mesajları vererek, "Çeşme'nin her köşesine eşit hizmet götürmek ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için yoğun bir şekilde sahada çalışıyoruz. Halkımızın görüş ve beklentilerine büyük önem veriyoruz. Çeşme'nin geleceği için iş birliği ve dayanışma içinde hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-03-12-at-16-33-38-1.jpeg

whatsapp-image-2024-03-12-at-16-33-50-2.jpeg

whatsapp-image-2024-03-12-at-16-33-50-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.