Başkan Adayı Doğruer'den Hüsnü Şenlendirici'ye övgü

Başkan Adayı Doğruer'den Hüsnü Şenlendirici'ye övgü

Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı Sadık Doğruer, Bergama Belediye Başkan kontenjanı meclis üyesi olarak aday gösterilen ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici için ‘’İlçemizin kültür sanat ve müzik elçisi olacak’’ dedi.

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için geri sayım başladı. Siyasi partiler aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etti. İzmir’de Cumhur İttifakı'nın meclis üyeliği aday listelerinde en göze çarpan isimlerden biri de ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici oldu. Bergama ilçesinde yaşayan Şenlendirici, doğduğu ilçede Bergama Belediye Başkan kontenjanı 1.sıra meclis üyesi adayı olarak gösterildi.

unnamed-2.jpg

Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı Sadık Doğruer, sanatçı Şenlendirici adaylığına ilişkin, ‘’Bergama'nın köklü kültür mirasına sahip çıkarak, sanatın ve müziğin kıymetini en üst seviyede taşımak adına adımlar atan ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, şehrin siyaset üstü arenasında da önemli bir rol üstlenecek'' dedi.

unnamed-1.jpg

‘’ŞENLENDİRİCİ KÜLTÜR SANAT MÜZİK ELÇİMİZ OLACAK’’

Doğruer, ''Şenlendirici, kültür, sanat ve müzik projelerinin fikir babası ve koordinatörü olarak görev alacak. Doğduğu ve yaşadığı Bergama topraklarına karşı hissettiği vefa borcunu sanat ve kültür yoluyla ödemek isteyen Şenlendirici, ilçenin kültür ve sanat elçisi olarak siyaset üstü bir misyon üstlenmeye hazırlanıyor. Özellikle müziğin evrensel diliyle Bergama'nın zengin tarihini, kültürünü ve mirasını daha geniş kitlelere taşıyacak projelerin mimarı olacağından hiç şüphemiz yok’’ ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.