Başkan Adayı Doğruer'den 'ithal aday' yanıtı: Halka hizmet etmenin ithali yerlisi olmaz!

Başkan Adayı Doğruer'den 'ithal aday' yanıtı: Halka hizmet etmenin ithali yerlisi olmaz!

Bergama Belediye Başkan adaylığının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla gerçekleştiğini söyleyen Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, hakkındaki ithal başkan söylentilerine açıklık getirerek "Halka hizmet etmenin ithali yerlisi olmaz" dedi.

Bergama'da köy, köy mahalle mahalle seçim çalışmalarını sürdüren Kınık Belediye Başkanı ve Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Doğruer “Benim siyasette başarılı 4 yılım geçti. Siyasi amaç olarak da Kınık'a hizmet etmekten başka bir isteğim hiç olmadı. Kendimi Kınık seçimlerine hazırlamış iken Sayın Cumhurbaşkanımızın ani bir talimatı ile Bergama Belediye Başkanlığı'na aday gösterildim. Yapılan bu teklife, bir dava adamı, dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımızın teklifini kabul etmemek büyük yanlış olurdu. Ancak gerçekte benim Bergama veya başka bir ilçe için asla siyasi isteğim olmadı. Bu olay kendiliğinden oluşmuş bir olaydır. Nitekim eşim de Bergamalı. Bergama için bu şehre hizmet etmek için de koşturacağız. Kınık 30 bin nüfuslu bir ilçe iken neler yaptık herkes gördü, gözlemliyorlar. Bergama ve Bakırçay bölgesi için de Kınık'ta hayata geçirdiğim projelerin 3 katını yapmaya, hizmet etmeye adayım. Bu büyük hizmetleri başarmak için söz aldım.

fb-img-1708329535706-1.jpg

Her işi elbette belediye imkanları ile yapacak değiliz. Hükümetimiz ile el ele vererek gerçekleştireceğiz. Biz hizmet anlamında halkımızın hizmetkarı kişileriz. Bergama halkının Belediye Başkanı olup işimizi yaparken, diğer yandan da hükümetimizin temsilcisi olacağız. Bize ithal diyen siyasi partiler önce tepeden inme emirle kendi görevlendirdikleri adaylarına baksınlar. Biz gerçek Bergamalıyız. Halka hizmet etmenin, hizmetkar olmanın ithali yerlisi olmaz. Bizimle Bergama kazanacak, Bakırçay kazanacak” dedi. Onlar da dedikodu boş laf yapsın” dedi.

fb-img-1708329543962-1.jpg

fb-img-1708329405158-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.