Başkan Adayı Duman: Buca’mız için gecemizi gündüzümüze katacağız!

Başkan Adayı Duman: Buca’mız için gecemizi gündüzümüze katacağız!

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına hız verdi. Mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Duman, “Buca’mız için gecemizi gündüzümüze katacağız” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala adaylar saha çalışmalarına hız verdi. Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, Göksü Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Duman, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, “Göksu mahallemizde ikamet eden hemşehrilerimizle buluştuk. Buca’ya hizmet etme yolumda verdikleri destek için içtenlikle teşekkür ederim. Buca’mızın için gecemizi gündüzümüze katacağız” ifadelerini kullandı.

1-1.jpeg

Başkan Adayı Duman, ardından Fırat Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarla da bir araya geldi. Duman, “Fırat mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek uğurladık. Buca Belediye Başkanlığı yolumda verdikleri destek çok değerli, teşekkür ederim” dedi.

2-001.jpeg

Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği’ni de ziyaret eden Duman, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği ziyaretinde, güler yüzleriyle karşılayan derneğin sevgili üyelerine yürekten teşekkür ederim” notunu düştü.

3-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.