Başkan Adayı Duman: Bucamız için var gücümüzle çalışacağız

Başkan Adayı Duman: Bucamız için var gücümüzle çalışacağız

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Duman, “Bucamız için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, seçim çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Duman, “İşçievleri’nde uğradığım her esnafın, yolda karşılaştığım her hemşehrimin yüzünde oluşan tebessümü görmek, samimiyetle sohbet etmek benim için çok kıymetli... Sadece seçim sürecinde değil ondan sonra ki Başkanlık dönemlerimde de hemşehrilerimizle birlikte olacağım” dedi.

1-004.jpeg

DİSK Ege Bölge Temsilciliği’ni ziyaret eden Duman, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “‘Emek en yüce değerdir’ sözünü her zaman kalpten hisseden bir kardeşiniz olarak, emeğe değer veren, emeğin ve emeğinin kıymetini bilen arkadaşlarımızla Bucamız için var gücümüzle çalışacağız” notunu düştü.

2-002.jpeg

Başkan Adayı Duman, ardından Buca Evka/1 Kadın Kültür ve Dayanışma Evi Derneği (BEKEV) tarafından düzenlenen koro, tiyatro, halk oyunları ve ritim gruplarının yer aldığı ‘Sevgi ve Barış’ temalı etkinliğe eşlik etti. Duman, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen, içeriğiyle güzel aynı zamanda yoğun bir emek verilmiş olan bugün için dernek yöneticilerine ve emeği geçen her bir BEKEV üyesine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

3-003.jpeg

Görkem Duman, ayrıca 6 Mart Çarşamba günü saat 20.00 Buca Kasaplar Meydanı’na sanatçı Ceylan Ertem’in konser vereceğini duyurarak, vatandaşları davet etti.

4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.