Başkan adayı Duman: Bugün birlikteyiz yarın da birlikte olacağız!

Başkan adayı Duman: Bugün birlikteyiz yarın da birlikte olacağız!

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Buca Belediye Başkan adayı Görkem Duman, güne balık halindeki esnaflarla bir araya gelerek başladı. Duman, ziyaretinde "Bugün birlikteyiz yarın da birlikte olacağız" ifadelerini kullandı.

MEDYA EGE - 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir zaman kala adaylar, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda saha çalışmalarını tam gaz sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, haftaya balık halini ziyaret ederek başladı. CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay ve Karabağlar Belediye Başkan adayı Helil Kınay'ın da eşlik ettiği ziyarette sorun ve talepler dinlendi.

ghzhsbewsaainzd.jpg

Balık halindeki esnaflarla sohbet eden Duman, "Sabahın ilk saatlerinde ve yoğun koşuşturma içerisinde olmalarına rağmen gösterdikleri yakınlık için minnettarım. Bugün birlikteyiz ve yarın da birlikte olacağız" dedi.

Ziyaretlerine devam eden Duman'ın bir sonraki durağı, sebze ve meyve hali oldu. Burada da esnafların sıkıntılarına kulak veren Başkan adayı Duman, "İzmir'in tüm gıda ihtiyacını karşılayan hal esnafımıza bol ve bereketli kazançlar temenni ediyoruz" notunu düştü.

ghz8-9mxoaelk9f.jpg

Son olarak İzmir'in çınarlarını da unutmayan Görkem Duman, Başkan adayı Tugay'la birlikte huzurevi ziyaretinde bulundu. Yaş almış bireylerle sohbet eden Duman, "Bizleri dünyaya getiren, yaşam sunan, sırtımızı dayadığımız ve ancak bizlerin ilgisiyle yaşamları konfor kazanan büyüklerimiz.. Yüzlerinizden gülümseme eksik olmasın" mesajını verdi.

Büyükler ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederken Başkan adayı Duman ise kendisine gösterilen ilgiden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

gh1mnbsxaaerca1.jpg

gh1mnbmw0aafq1q.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.