Başkan Adayı Duman: Her koşulda öğrencilerin yanında olacağım!

Başkan Adayı Duman: Her koşulda öğrencilerin yanında olacağım!

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Adayı Duman, öğrenci yurtlarını da ziyaret ederek, “Her koşulda öğrencilerin yanında olacağım!” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel seçimlerine geri sayım sürerken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, saha çalışmalarını sürdürüyor. Öğrenci yurtlarını ziyaret eden Duman, gençlerle bir araya geldi. Duman, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Öğrencilerimizin yuvası olan öğrenci yurtlarını ziyaret ettik. Buca’mız üniversite yerleşkeleriyle bir öğrenci kenti. Sevgili öğrenciler, Başkanlık dönemimde, her koşulda, Belediyemizi yanlarında daha çok hissedecek. Bir abiniz olarak sizlerle birlikte olmak çok keyifliydi” notunu düştü.

1-004.jpeg

Duman, ardından Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmir Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Genel Başkan Yardımcımız Murat Bakan, önceki dönem Genel Başkan Yardımcılarımız Faik Öztrak ve Bihlun Tamaylıgil, Konak Belediye Başkan Adayımız Nilüfer Çınarlı Mutlu ile birlikte Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmir Şubesi’ni ziyaret ettik. Dernek Başkanı Mümin Durmuş ve üyelerin her birine nezaketli ev sahiplikleri için teşekkür ederiz. Batı Trakya kökenli yurttaşlarımızla olan bağımız önümüzdeki 5 yıllık süreçte daha güçlü olacak” ifadelerini kullandı.

2-001.jpeg

Duman’ın sonraki durağı ise İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği oldu. Dernek yönetici ve üyeleriyle bir araya gelen Duman, o anları paylaşarak, “İkinci ziyaretimiz, İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne oldu. Dernek Başkanımız Abdurrahim Nursoy ve üyelerine teşekkür ederiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

3.jpeg

Başkan Adayı Duman, sosyal medya hesabından vatandaşlara çağrıda bulunarak şunları söyledi:

“Sevgili Bucalılar, oy kutsaldır. Sizleri oy kullanmaya ve sandık görevlisi olmak için CHP Buca İlçe Başkanlığımıza bekliyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.