Başkan Adayı Duman: Kar topumuz büyüyerek sandıklara yansıyacak!

Başkan Adayı Duman: Kar topumuz büyüyerek sandıklara yansıyacak!

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Duman, “Kar topumuz büyüyerek 31 Mart’ta çığ olarak sandıklara yansıyacak” dedi.

MEDYA EGE – Yerel Seçimlere sayılı günler kala adaylar saha çalışmalarına devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoya “Kar topumuz büyüyerek 31 Mart’ta çığ olarak sandıklara yansıyacak” notunu düştü.

Başkan Adayı Duman, Çanakkale Zaferi'nin 109. Yılı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. Duman, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “18 Mart 1915, tarihimizin azim ve kararlılıkla ördüğü büyük bir zaferdir. Tarihimize altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında Anafartalar kahramanı Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını şükran, minnet ve rahmetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

2-004.jpeg

Duman, ayrıca sokak hayvanları için mama üretim tesisi yapacağını belirtti. Projeye ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Adayı Duman, şu notu düştü:

“Gıda atıklarının doğrudan kullanımı ile üretilebilen mamaların, Belediyemizin bünyesinde temin edilen mama üretim makineleri ile üretimi yapılarak, kentte berlirlenen alanlarda sokak hayvanlarıyla doğrudan buluşturulması sağlanacaktır.”

Esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Duman, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Duman, paylaşımında “Desteklerini ileterek daha güzel bir Buca için güç veren hem esnafımıza hem de karşılaştığımız bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

3-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.