Başkan Adayı Duman: Sizlerin desteğiyle başaracağız

Başkan Adayı Duman: Sizlerin desteğiyle başaracağız

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, seçim çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Duman, “Sizlerin desteğiyle başaracağız” dedi.

MEDYA EGE – Yerel seçimlere 10 günden az bir süre kala adaylar saha çalışmalarına devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, Buca’da yaşayan Erzurumlularla bir araya geldi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Duman, “Buca’da yaşayan Erzurumlu hemşehrilerimizle buluştuk. Sevgi ve hoşgörü ile Buca ittifakını ilmek ilmek örüyoruz” dedi.

1-001.jpeg

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’ne dikkat çeken Duman, “Sevgili Elif Güler, edebiyat dünyamıza kazandırdığın "Kuyruklu Down" kitabını adıma imzaladığın için çok teşekkür ederim. Naifliğinle gönlümde harika bir yer edindin, bunun için de sana çok teşekkür ederim. 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde, yazdığın kitapla toplum nezdinde yaratacağın farkındalık çok kıymetli. Yolun açık olsun…” notunu düştü.

2-001.jpeg

Duman, ayrıca 22 Mart Cuma günü saat 17.30’da CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Buca Işılay Saygın Meydanı’nda halk buluşması gerçekleştirileceğini duyurarak, vatandaşları davet etti. Duman, paylaşımında “Sizlerin desteğiyle başaracağız” ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.