Başkan Adayı Duman sokak canları için imza attı

Başkan Adayı Duman sokak canları için imza attı

CHP Buca Belediye Başkan adayı Görkem Duman, Ege Fikir Ortaklığı Derneği (EFODER) ile sokak hayvanları için yapılacak çalışmaları içeren protokole imza attı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan adayı Görkem Duman, STK'larla sokak hayvanlarının refahı için ortak hareket edeceklerini belirtti. Protokol kapsamında hayvan rehabilitasyon merkezi ve veterinerlik hizmetlerinin iyileştirilmesi gibi konular yer aldı.

EFODER'in Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Şen Ayyıldız, Hayvan Hakları Kurul Başkanı Yeşim Yaşar ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu protokol imza töreninde konuşan CHP'li Duman şunları söyledi, "Hayat, can dostlarımızla güzel. Sokak hayvanları için yapacağımız çalışmalarda STK'ların ve gönüllü vatandaşlarımızın desteği çok önemli. İmzalayacağımız protokol, bu işbirliğinin bir göstergesi olacak. Ben attığım her imzanın arkasında dimdik dururum" dedi.

1-1.jpg

MAMA TESİSİ

CHP'li Duman, konuşmasına sokak hayvanları için yapacakları çalışmaları anlatarak, "Sokak hayvanları için mama üretim tesisi kuracağız. Üretilen mamaları Buca'mızda belirlenen beslenme odaklarında can dostlarımızla buluşturacağız."

AB STANDARTLARINDA SOKAK HAYVANLARI İÇİN GEÇİCİ BAKIMEVİ

CHP'li Görkem Duman, sokakta yaşayan can dostlarının bakımı yapıldıktan sonra tekrar yaşam alanına bırakılmadan önce gözlemleneceğini de belirti. Duman "Sokak hayvanlarının rehabilite edildikten sonra yeniden yaşam alanlarına dönmelerini sağlayacak Olduruk Mevkiinde AB standartlarına uygun bakımevi hayata geçireceğiz" dedi.

MEVCUT VETERİNERLİK HİZMETLERİNE İYİLEŞTİRİLMESİ

Yapacakları yeni projelerin yanı sıra mevcut belediye veterinerlik hizmetlerinde de iyileştirmeye gideceklerini belirten Duman şunları söyledi: "Bunların yanı sıra mevcut belediyede veterinerlik hizmeti verilen tesislerinin iyileştirilmesi, hayvan ambulansının ve veteriner hekim sayısının artırılması konusunda çalışmalarımız da olacak."

2-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.