Başkan Adayı Eşki: 31 Mart'ta sandıkta olmamız için çok nedenimiz var

Başkan Adayı Eşki: 31 Mart'ta sandıkta olmamız için çok nedenimiz var

CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaretler gerçekleştiren Başkan Adayı Eşki, “31 Mart'ta sandıkta olmamız için çok nedenimiz var” dedi.

MEDYA EGE – Yerel Seçimlere günler kala adaylar saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, “31 Mart'ta sandıkta olmamız için çok nedenimiz var. Katılın bize!” notunu düştü.

Başkan Adayı Eşki, AK Parti tarafından Bornova Meydan’da düzenlenen iftar programında Atatürk büstünün pankartla kapatıldığı iddiasına sert tepki gösterdi. Eşi, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“AK Parti’nin tarafından Bornova Meydan’da düzenlenen iftar programında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünü pankartla kapatmasına yönelik basın açıklamamızı gerçekleştirdik. Bir kez daha haykırıyoruz! Yüreğinde ve aklında Cumhuriyet, Atatürk ve vatan düşmanlığı bulunanlar karşılarında daima bizi bulacaklar.”

1-002.jpeg

Laka ve İnönü Mahallelerinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Eşki, sorun ve talepleri dinledi. Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Adayı Eşki, “Laka Mahallesi ve İnönü Mahallesi esnaf ziyaretlerimizde her hemşehrimize ulaşmaya çalışarak talep ve beklentilerini dinleyip Güçlü Bornova yolculuğumuzu paylaştık. Yarınların çok daha güzel olacağını bilerek, var gücümüzle çalışacağız. Birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

3-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.