Başkan Adayı Eşki: Bornova’yı muhtarlarla birlikte yöneteceğiz

Başkan Adayı Eşki: Bornova’yı muhtarlarla birlikte yöneteceğiz

CHP’li Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, muhtarların devletin ilk basamağı ve demokrasi kültürünün temel taşı olduğunu söyledi.

Bornova’da bulunan 30 mahallenin muhtarlarının katıldığı toplantıda konuşan Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Çakmakçı, “Ömer Eşki hepimizin yıllardır tanıdığı, Bornova’yı da belediyeciliği de iyi bilen bir arkadaşımız. Gençliğinin enerjisiyle hiç zaman kaybetmeden, kısa sürede önemli hizmetleri hayata geçireceğine eminiz” dedi.

muhtarlar-3.jpg

DÜZENLİ TOPLANACAĞIZ

Muhtarlarla kesintisiz iletişimin en temel hedefleri olduğunu ifade eden Eşki, “Muhtar, devletin ilk basamağıdır. Vatandaşın derdini, ihtiyacını aktardığı ilk kurumdur. Biz de muhtarlarımızı bu anlayışla dinleyeceğiz. Biliyoruz ki muhtarımızın bir konuda talebi varsa, o talep mahallede öne çıkmış, yapılması gereken öncelikli bir konudur. Oradan gelen bilgi değerlendirilmiş, süzülmüş de gelmiştir. O nedenle de muhtarlar bizlerin gözü kulağı en yakın çalışma arkadaşıdır. Bu anlayışla muhtarlarımızla sık sık bir araya gelecek, düzenli toplantı ve çalışmalarla kendimizi nasıl geliştirebileceğimizi değerlendireceğiz” diye konuştu.

ÖNCE YERELDE, SONRA GENELDE

Toplantıya CHP İlçe Başkanı Av. Ertürk Çapın ise partisinin muhtarlara değer veren, onların özlük hakları için en çok çalışan anlayışta olduğunu hatırlatarak, “Önce iktidarda olduğumuz yerel yönetimlerde muhtarlarımızı el üstünde tutacak, 2027’de kurulacak CHP iktidarında tüm sorunlarını çözeceğiz” dedi.

muhtarlar-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.