Başkan Adayı Eşki: Yaşanabilir bir kent inşa edeceğiz!

Başkan Adayı Eşki: Yaşanabilir bir kent inşa edeceğiz!

CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Eşki, “Yaşanabilir bir kent inşa edeceğiz!” dedi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Adayı Eşki, Naldöken Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Eşki, “Naldöken Mahallesi'ndeki hemşehrilerimizin Nevruz geleneğine ortaklık ettik. Herkesin bayramını kutladık. Konukseverliklerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ederiz” notunu düştü.

1-002.jpeg

Eşki, İzmir’de Hayvan Hakları konusunda çalışan 20 STK ve Platform temsilcilerinin kabul ettiği “Taahhüt Metni”ni imzaladı. O anları paylaşan Eşki, “İzmir’de Hayvan Hakları konusunda çalışan 20 STK ve Platform temsilcilerinin kabul ettiği “Taahhüt Metni”ni imzaladık. Bornova’yı Hayvan dostu bir belediye haline getirecek ve tüm canlılar için yaşanabilir bir kent inşa edeceğiz. Hep birlikte kazanacağız” dedi.

2-005.jpeg

Başkan Adayı Eşki’nin sonraki durağı ise Atatürk Mahallesi oldu. Pazarcı esnafını ve vatandaşlarını ziyaret eden Eşki, o anları şu ifadelerle paylaştı:

“Hayat pahalılığının en çok hissedildiği yerler olan pazar yeri ziyaretlerinde, Atatürk Mahallesi pazarcı esnafı ve sakinleriyle bir araya geldik. Yarınlarda daha yaşanabilir Bornova hedefimizi paylaştık. İlgi ve samimiyetle bizleri karşılayan herkese teşekkür ederiz. Birlikte kazanacağız.”

3-006.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.