Başkan Adayı Galip Atar: Kemalpaşa'da tarım ve hayvancılığı güçlendireceğiz

Başkan Adayı Galip Atar: Kemalpaşa'da tarım ve hayvancılığı güçlendireceğiz

19. Uluslararası Tarım Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı'nı ziyaret eden Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar, Kemalpaşa'da tarım ve hayvancılık sektörünü güçlendirecek projeler üretmeye kararlı olduklarını ifade etti.

Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar, Kemalpaşa Ziraat Odası Başkanı Bülent Oray ve ekibi ile birlikte 19. Uluslararası Tarım Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı'nı ziyaret etti.

03-1.jpg

Tarım ve hayvancılık konusunda Kemalpaşa’nın önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Galip Atar, bu potansiyelin en doğru yöntemler ile geliştirilmesinin önemine dikkat çekerek Kemalpaşa’da tarım ve hayvancılık sektörünü desteklemek ve güçlendirmek adına faydalı projeler yapmaya kararlıyız" dedi.

19. Uluslararası Tarım Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı'nı Kemalpaşa Ziraat Odası Başkanı Bülent Oray ile birlikte ziyaret eden Galip Atar “Düzenlenen bu fuar ile, hayvancılık ve tavukçuluk alanlarında faaliyet gösteren yerli ve yabancı şirketlerle bir araya gelme fırsatı bulduk. Yerli üreticilerimizin ve girişimcilerimizin yanı sıra uluslararası firmaların da katılımıyla, sektörümüzün gelişimine yönelik yeni iş birlikleri ve yatırım fırsatları ortaya çıkabileceğine düşünüyorum. Kemalpaşa’mız tarım ve hayvancılıkta yüksek potansiyele sahip. Bu potansiyeli doğru yöntemlerle, yeni teknolojilerle geliştirmek ve büyütmek bizim elimizde. Cumhur İttifakı olarak Kemalpaşa’da tarım ve hayvancılık sektörünü desteklemek ve güçlendirmek adına faydalı projeler yapmaya kararlıyız. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için tarımın doğal kaynaklarımızla uyum içinde olmasını sağlayacak politikaları hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Tarım, Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarımızın, kazancın artmasına, pazarın, sanayi ve teknolojimizin gelişmesine vesile olmasını diliyor, katkı veren herkese ve ziyaretimizde yanımızda bulunan Kemalpaşa Ziraat Odası Başkanı Bülent Oray ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

06.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.