Başkan Adayı Galip Atar projelerini tanıtacak

Başkan Adayı Galip Atar projelerini tanıtacak

Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar düzenleyeceği toplantı ile projelerini kamuoyu ile paylaşacak.

Aday adaylığı sürecinden bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar, Kemalpaşa’yı geleceğe taşıyacak olan projelerini Kemalpaşalılar ile paylaşacak.

25 Şubat Pazar Günü Saat: 10:30’da Kemalpaşa Dere Mesire Alanı Atatürk Salonu'nda düzenlenecek olan proje tanıtım toplantısına tüm Kemalpaşalıları davet eden Galip Atar “Aday adaylığı sürecimizden itibaren dur durak bilmeden çalışarak Kemalpaşalı hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Her kesimden vatandaşlarımızın isteklerini, beklentilerini ve sorunlarını dinledik. Notlarımızı aldık. Bu süreçte edindiğimiz veriler ile Kemalpaşa’mızın dertlerine derman olacak, Kemalpaşa’mızı geleceğe taşıyacak projelerimizi hazırladık. Ulaşımdan, eğitime, sosyal yaşamdan istihdama, sağlıktan spora, kentsel dönüşümden çevreye, ziraattan hayvancılığa pek çok konuda Kemalpaşa’mıza vizyon katacak projelerimizin tanıtımını gerçekleştireceğiz. İlçemizin gereksinimlerini, eksikliklerini biliyoruz. Çözüm ve ihtiyaç odaklı projelerimizi vatandaşlarımız ile buluşturacağız. Şehrimizi daha yaşanabilir kılmak için hep birlikte çalışmaya hazırız. Toplantımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.

proje-tanitim.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.