Başkan Adayı Gökçekaya Çiğlili minibüsçüleri dinledi

Başkan Adayı Gökçekaya Çiğlili minibüsçüleri dinledi

AK Partili Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Kayışdikici’yi ziyaret etti.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, seçim çalışmaları çerçevesinde İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Kayışdikici’yi ziyaret etti. Gökçekaya, Egekent Dolmuş Son Durağı’ndaki buluşmada, Egekent-Karşıyaka ve Egekent-Bornova hattındaki minibüs esnafının sorunlarını dinlerken, Belediye Başkanı seçilmesi halinde dolmuşçu esnafı için gerçekleştirecekleri çalışmaları da aktardı.

ic.jpg

Başkan Adayı Murat Gökçekaya, buluşmada yaptığı konuşmada, minibüsçülerin zor şartlar altında, halka toplu ulaşım hizmeti verdiklerini ve gerçekten gece-gündüz, yaz-kış demeden fedakarca çalıştıklarını belirterek, “Minibüsçü kardeşlerimi ve minibüs sahibi esnafımızı takdir ediyorum ve verdikleri cansiperane vazifeden dolayı da teşekkür ediyorum. Biz kutlu bir yola çıktık ve 'Hizmet Belediyeciliği' dedik. Belediye Başkanı seçildiğimiz takdirde, diğer esnafımız gibi, sizlerin de sorunlarına duyarlı olacağız. İyi günlerinizde olduğu kadar, kötü günlerinizde de sizi yalnız bırakmayacağız. Biliyoruz sorunlarınız çok. Çiğli’de yollarımız berbat. Araçlarınız bu durumdan çok zarar görüyor, müşterileriniz rahatsız oluyor. Daha düne kadar köstebek yuvası olan yolların bazı bölümlerini, seçimlere sadece bir ay kala asfaltlamaya başladılar. Bu resmen göz boyamaktır. Biz asla böyle yapmayacağız. Size söz veriyorum.” diye konuştu.

Gökçekaya sözlerini şöyle sürdürdü; “Sorun ve talepleri hususunda istişareler gerçekleştirdiğimiz Sayın Başkan ve şoför kardeşlerime teveccühlerinden dolayı en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.”

İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Kayışdikici ise Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya’nın kendilerini ziyaretinden dolayı son derece mutlu olduklarını ve sorunları ilk elden anlattıklarını kaydederek, seçildiği takdirde aynı hassasiyeti göstereceğine inandıklarını belirterek başarı diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.