Başkan Adayı Görkem Duman: Benim arkamda Selanik'te doğan bir çift mavi gözün ışığı var!

Başkan Adayı Görkem Duman: Benim arkamda Selanik'te doğan bir çift mavi gözün ışığı var!

Buca İlçe Başkanlığı'nda coşkuyla karşılanan Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, yaptığı konuşmada, "Benim arkamda güç odakları, para babaları yok. Benim arkamda Selanik'te doğan bir çift mavi gözün ışığı var" dedi.

CHP'nin Buca Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Görkem Duman için Buca İlçe Başkanlığı'nda görkemli bir karşılama düzenlendi. Burada konuşma yapan Duman açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

unnamed.jpg

"Değerli abim, ilçe başkanım, birbirinden değerli İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın Kolları Başkan ve Yönetimimiz, Gençlik Kolları Başkan ve yönetimimiz. Belediye Başkan Aday Adaylarımız, Meclis Üyelerimiz, demokrasimizin vazgeçilmez unsuru muhtarlarımız. Buca’mızın çok değerli sivil toplum kuruluşları ve dernekleri. Yazılı ve görsel basın temsilcileri, Buca’nın her mahallesini sokak sokak gezerek çalışan, emek veren Cumhuriyet Halk Partisi'nin ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yılmaz neferleri siz değerli Buca Örgütümüz hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.

unnamed-7.jpg

"BURASI BİZİM BABA OCAĞIMIZ, İKİNCİ EVİMİZ"

Her ziyaret ettiğimde içimi kıpır kıpır eden ilçe binamızda, 35 yaşında genç bir kardeşinizi bağrınıza bastınız, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı yaptınız. Hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Bu onuru ve gururu bana yaşatan başta Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, tüm MYK üyelerimize ve Parti Meclisimize içtenlikle teşekkür ederim. Genel başkanımızla görüştüm sizlere selamı var. Allah’ın izni ve sizlerin emeğiyle rekor oyla Buca’da Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz.

İktidar Partisi vatandaşa 5 tane maske dağıtamazken, depremde vatandaşın derdine derman olamazken, pandemide ve depremde sosyal belediyeciliğin ve dayanışmanın en önemli hizmetlerini sunan belediye başkanımız Sayın Erhan Kılıç’a, kampanya sürecini demokratik bir şekilde sürdüren, birbirinden kıymetli yüzlerce proje üreten tüm belediye başkan aday adaylarımıza ve sürecin sağlıklı yürümesi için emek harcayan ilçe başkanımız ve ilçe yönetimimize ayrıca teşekkür ederim.

Doğduğum, büyüdüğüm, sokaklarında top koşturduğum, okuduğum ve mesleğimi kazandığım; ‘Bir Eski Zaman Güzeli Buca’mızın’, herkesin imrenerek baktığı, yaşanabilir, dirençli yapı stoğu olan, sevgi ve hoşgörü ilçesi olması için çalışmaya bugünden itibaren başlıyoruz.

Benim arkamda güç odakları, para babaları yok. Başka partilerden transferler, gizli/açık ittifaklar yok. Benim arkamda sırtımı yasladığım dağ gibi Buca İlçe Örgütü var. Her gün selam alıp verdiğim, hayatı paylaştığım, kederde ve neşede beraber olduğum Bucalı hemşerilerim ve komşularım var.

Benim arkamda Selanik'te doğan bir çift mavi gözün ışığı var!

31 Mart gecesine kadar durmadan çalışalım, komşularımızı ikna edelim sokak sokak, kapı kapı gezelim, çalınmadık kapı, sıkılmadık el, dokunmadık yürek bırakmayalım. Pir Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli’nin buyurduğu gibi 'Bir olalım, iri olalım, diri olalım!'

Enerjimizi ve heyecanımızı, sosyal belediyecilikle birleştirerek, hayallerimizi gerçekleştirmek için hep birlikte yola çıkıyoruz.

Yolumuz açık olsun!"

unnamed-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.