Başkan Adayı Günay: Enerjimizi oylarımıza sahip çıkmaya harcayacağız

Başkan Adayı Günay: Enerjimizi oylarımıza sahip çıkmaya harcayacağız

CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Günay’ın, seçime son 1 gün kala düzenlediği konvoya binin üzerinde araç katıldı. Günay, vatandaşlara seslenerek, "Enerjimizi oylarımıza sahip çıkmaya harcayacağız" dedi.

Binden fazla araçla Güzelbahçe’nin cadde ve sokaklarında adeta gövde gösterisi yapan Mustafa Günay’ın araç konvoyu seçiminde bir nevi galibiyetini belirlemiş oldu. Evlerinin balkonundan, penceresinden el sallayıp sevgi gösterisinde bulunan Güzelbahçelilere Mustafa Günay el sallayarak karşılık verdi. Bazı yerlerde önünü kesip başkanla tokalaşan vatandaşalar, ‘Güzelbahçe’nin gururu Mustafa Günay’ sloganlarıyla karşıladı. Maltepe Mailesinden başlayan konvoy, Yalı, Siteler, Yelki, Atatürk, Çelebi’den geçerek Kahramandere mahallelisinde son buldu. Büyük bir coşku ve heyecanın yaşandığı konvoyda Başkan Mustafa Günay tüm katılımcılara teşekkür etti.

imgn5278-min.jpg

Başkan Adayı Günay, “Bu vesileyle, seçim kampanyası boyunca bize destek olan tüm vatandaşlarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği olmadan bu başarıya ulaşmak mümkün olmazdı. Şimdi, halkımızın iradesine saygı duyarak sandıkların başına gitme zamanı geldi. Adaylığım açıklandığı ilk günden itibaren canla başla çalışan örgütümüze ve tüm Güzelbahçelilere teşekkür ediyorum. Artık tüm enerjimizi yarın oy kullanmaya ve oylara sahip çıkmak için harcayacağız. Bugün bizlerle oldunuz güç verdiniz, sağ olun var olun,” diye konuştu.

imgn5608-min.jpg

dji-0907-min.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.