Başkan Adayı Günay: Kentteki kadın dayanışmasını güçlendirmeyi hedefliyoruz

Başkan Adayı Günay: Kentteki kadın dayanışmasını güçlendirmeyi hedefliyoruz

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kadınlarla yemekte bir araya gelen Güzelbahçe Belediye Başkanı Adayı Mustafa Günay, “Kentteki kadın dayanışmasını güçlendirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Güzelbahçe Palamutluk’da 100’den fazla kadınla bir araya gelen Güzelbahçe Belediye Başkanı Adayı Mustafa Günay, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü organizasyonu düzenledi.

Payamlı, Küçükkaya, Çamlı ve Yelkili kadınlarla bir araya gelen Başkan Mustafa Günay, kadınlara karanfil dağıttı, günlerini kutladı.

rbt09636.jpg

Kadınların toplumsal, ekonomik ve kültürel yaşamdaki önemine vurgulayan Başkan Günay "8 Mart, kadınlarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik alandaki katkılarını hatırlamak, onların hak ettikleri değeri görmelerini sağlamak adına önemli bir gün. Biz de bu özel günü, kentimizin güçlü, başarılı ve özverili kadınlarıyla birlikte geçirmek istedik. Onlara teşekkür etmek ve bir araya gelmek, geleceğe daha umutlu ve güçlü bir şekilde bakmak için bugün bir aradayız. 8 Mart emekçi kadınlar günü, kadınların toplumda daha etkin ve güçlü bir şekilde yer almaları için en önemli gün. Çünkü bu gün büyük bir bedel ödenerek kazanılmıştır. Aslında kutlamak değil anmak, anlamaktır. Biz bugün burda yapmış olduğumuz organizasyonla bir araya gelerek kadınları destekleyerek, kentteki kadın dayanışmasını daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bugün buraya gelen kadınlarımız bizlere güç verdi, girmiş olduğumuz yolda bizlere yol göstericimiz oldular. Bir arada olmak büyük bir mutluluk. İyi ki varsınız. Gününüz kutlu olsun” diye konuştu.

rbt09721.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.