Başkan Adayı Hamza Dağ: İlk vaadimizi gerçekleştirdik

Başkan Adayı Hamza Dağ: İlk vaadimizi gerçekleştirdik

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ seçim çalışmalarını İzmir’in Foça İlçesinde sürdürdü.

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ seçim çalışmalarını için Foça'daydı. Başkan Adayı Dağ yaptığı konuşmalarda seçildiğinde İzmirim Kart sistemine dahil araçlarda 90 dakika içinde aktarmaları ücretsiz hale getireceğini söyledikten sonra 120 dakika uygulaması geldiğini böylece ilk icraatını yapmış olduğunu söyledi. Su ücretlerini de yüzde 50 indireceğini belirten Dağ, Büyükşehir ve İZSU yönetimine “onu da yapsınlar 1 Nisan’a bırakmasınlar” sözleriyle seslendi.

5-001.jpg

Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, Ak Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Tansu Kaya, Foça Belediye Başkan adayı MHP’li Taner Acar, Ak Parti İlçe Başkanı Ümit Arslan, MHP İlçe Başkanı Mert Güneyer ve partililerin eşlik ettiği Hamza Dağ programının uzaması dolayısıyla Foça’ya akşam saatlerinde gelebildi.

Yeni Foça Terminalinde Otobüsçüler Kooperatifini, İzmir Caddesi üzerinde esnafları, Yenibağarasın'da geçtiğimiz günlerde vefat eden bir gencin ailesini, Bağarası Gençlik ve Dayanışma Derneği’ni, Foça Yoğurtlarının üreticisi Bağarası ve Yenibağarası Tarımsal Kalkınma Kooperatifini, Foça Taksi Durağı ve Reha Midilli Sevgi caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden, güzergah üzerinde sık sık durarak vatandaşlarla sohbet eden Dağ ve beraberindekiler Milliyetçi Hareket Partisi’nin Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı’ndaki Seçim Koordinasyon Merkezi’(SKM)ne geldiler.

BİZEDE EKOL OLMAK DÜŞER

Girişte sunucu ve şovmen Hakan Doğanay ile karşılaşan ve sarılarak hasret gideren Hamza Dağ, İzmir’de kendisine Foça’da Cumhur İttifakı adayına oy vereceğini söyleyen Doğanay’a “Hakan Doğanay bir ekoldür. O bizi destekliyorsa bize de ekol olmak düşer” sözleriyle karşılık verdi.

10.jpg

“SU ÜCRETLERİNİDE YARIYA İNDİRİN”

SKM’de Taner Acar, Tansu Kaya ve Mehmet Demir’den sonra bir konuşma yapan Hamza Dağ 1 Nisan’da İzmir ve Foça’da apayrı bir dönem başlayacağını söyledi. Hamza Dağ;” İzmir’i her yönden iyi bilirim. Geçen hafta projelerimizi açıkladık. Bu projeler masada oturup bir haftada hazırlanmış projeler değildir. Bunların altında İzmir’de 15 yıl siyaset yapmanın emeği var. İzmir’in her sokağını bilmenin birikimi ve bilgisi var. Doğalgaz İZGAZ’ın işidir, Büyükşehir'in işi değildir demeyeceğiz. İzmir’de yüzde 69 olan doğalgaz bağlanma oranını en kısa zamanda yüzde yüze çıkartacağız. İzmir'de üniversiteyi kazanan gençlerimize okula ilk başladıklarında 10 bin lira destek vereceğiz. İzmirim Kartı belediyenin tüm hizmetlerinde kullanılır hale getireceğiz. Büyükşehir'in açtığı marketlerde, doğalgaz ödemelerinde, otobüste, İZBAN'da, Metro'da, İZDENİZ'de kullanacağız. Bu kartlarla dezavantajlı emeklilerimize yıllık 12 bin lira destek yükleyeceğiz.”

İLK VAADİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

“Sağ olsun İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı 1 Nisan gelmeden bizim ilk vaadimizi hayata geçirmiş oldu. Biliyorsunuz 90 dakika olayını ilk söyleyen bizdik. Dün Büyükşehir ücretsiz aktarmayı 120 dakikaya çıkardığını açıkladı. Biz 1 Nisan gelmeden ilk vaadimizi gerçekleştirmiş olduk. Hayırlı uğurlu olsun. Sahayı gezdiğimizde vatandaşlarımız bize diyor ki eskiden cereyan parası su parasından fazla gelirdi. Şimdi su parası cereyandan fazla geliyor. 1 Nisan’dan itibaren su paralarını yüzde elli indireceğiz. Diyorum ki 1 Nisan’ı beklemeye gerek yok. Madem başladınız, elinizi tutan da yok. Hadi, İzmir Büyükşehir Belediyesi su paralarını da bugünden itibaren yüzde elli indirime git, bizde bu işi de yaptık bitirdik diyelim. Bunu da bekliyoruz” dedi.

4-002.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.