Başkan Adayı İlkay Çiçek mahalle buluşmalarına başladı

Başkan Adayı İlkay Çiçek mahalle buluşmalarına başladı

CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek mahalle buluşmaları kapsamında Yeniköy, Çatalca ve Dereköy mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Seçim çalışmaları kapsamında ilçenin dört bir yanında vatandaşlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, mahalle buluşmalarına başladı. Çiçek’in ilk durağı Yeniköy, Çatalca ve Dereköy mahalleleri oldu. 3 mahallede de büyük bir sevgiyle karşılanan Çiçek’e vatandaşlar destek sözü verdi.

fotograf-4.jpeg

‘’ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ’’

Menderes’in 44 mahallesine ziyaretler gerçekleştirdiklerini kaydeden CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, ‘’ Mahalle buluşmalarımız kapsamında Yeniköy, Çatalca ve Dereköy'de hemşehrilerimizle bir araya geldik, hasret giderdik. Çaylarımızı yudumlarken güzel ilçemizin geleceğine dair neler yapacağımızı konuştuk. Bizi bağrına basan hemşehrilerime teşekkür ederim. Program dahilinde 44 mahallemizin tamamına ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Buluşmalarımızda ortak akılla Menderes'imize neler kazandıracağımızı konuşuyor, vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinliyoruz. Tüm hemşehrilerimizi mahalle buluşmalarımıza davet ediyorum’’ dedi.

fotograf-3.jpeg

fotograf-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.