Başkan Adayı İşçimenler Ünsal'a iş dünyasından tam destek

Başkan Adayı İşçimenler Ünsal'a iş dünyasından tam destek

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, seçim çalışmaları kapsamında iş dünyası ile buluştu. BESİAD ve KASİAD’ın tam desteğini alan Ünsal “Karşıyaka’yı örnek alınan, marka bir kent yapacağız" dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında iş insanlarıyla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Belediye Başkan adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Karşıyaka Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ni (KASİAD) ziyaret etti. Dernek Başkanı Süleyman Özsakallı, Karşıyaka’nın tanınmış iş insanlarından Yılmaz Temizocak ve dernek üyeleri, İşçimenler Ünsal’ı bağrına basarken, yerel seçimlerde de destek sözü verdi. Başkan adayı Ünsal, iş insanlarının kente dair projelerini, talep ve önerilerini dinledi.

whatsapp-image-2024-02-10-at-14-09-03-2.jpeg

"ORTAK PROJELER ÜRETECEĞİZ"

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Yıldız İşçimenler Ünsal bir sonraki ziyaretini ise Bostanlı Esnaf, Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ne (BESİAD) yaptı. Dernek Başkanı Sami Arslan ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Ünsal, ortak projeler üreteceklerinin sözünü verdi.

whatsapp-image-2024-02-10-at-14-09-04.jpeg

“SOKAK KÜLTÜRÜ GELİŞECEK, ESNAF KAZANACAK”

Yıldız İşçimenler Ünsal “Karşıyaka yaşayan, dinamik bir kent. Bu özelliğini yitirmemesi için elimizi taşın altına koymalıyız. Özellikle Çarşı ve Bostanlı’daki alışveriş sokakları bizim gözbebeğimiz. Buralara çağdaş kimlikler kazandırmalı, yeni bir cazibe merkezi olarak gençlerin, kentlilerin hizmetine sunmalıyız. Eskiden olduğu gibi sokak kültürünü geliştirmeliyiz. Esnaf ne kadar kazanırsa ilçemiz o kadar gelişir, nitelik kazanır. Bunun için iş insanlarına ihtiyacımız var. Ortak projeler üreteceğiz, yaptığımız çalışmalara katkı koymalarını isteyeceğiz. Verdikleri destek için minnettarım” dedi.

whatsapp-image-2024-02-10-at-14-11-19.jpeg

“SONUNA KADAR DESTEK OLACAĞIZ”

KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı “Karşıyaka’nın bağrından çıkan, her sokağını bilen, sosyal, kültürel ve spor yaşamına hakim bir başkanla çalışmak bizler için büyük mutluluk olacak” dedi.

BESİAD Başkanı Sami Arslan “Yıldız Hanım içimizden biri, bizleri tanıyan ve bilen bir başkan adayı. Bu açıdan son derece şanslıyız. Görev yaptığı süreçte destekçisi olacağız” dedi.

İş insanı Yılmaz Temizocak “Yıldız Hanım bizim ailemizin kızıdır. Karşıyaka’ya çok layıktır. Çok çalışacağız ve kendisini başkan yapacağız” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-02-10-at-14-11-19-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.