Başkan Adayı Işık: Her zaman emeğe sahip çıkacağız!

Başkan Adayı Işık: Her zaman emeğe sahip çıkacağız!

DİSK Ege Bölge Temsilciliği'ni ziyaret eden CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık, sosyal demokrat anlayışa sahip, emeğe değer veren bir başkan adayı olduğunu belirterek "Her zaman emeğe sahip çıkacağız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık, Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları (DİSK) Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı’yı makamında ziyaret etti. Şube başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarete, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ve partililer katıldı. Ziyarette konuşan Işık, işçi sınıfının dayanışma içerisinde mücadele etmesi, emeğin değer görmesi anlamında örgütlenmenin önemine dikkat çekerek DİSK’in yıllardır bu doğrultuda hizmet verdiğini söyledi. İşçilerin yüreğine su serpti. Sosyal demokrat bir birey olarak emeği oldukça önemsediğini, emekten yana bir başkan adayı olduğunu da vurgulayan Ünal Işık, seçilmesi halinde hiçbir işçiyi mağdur etmeyeceğini; emeğiyle, alın teriyle çalışan işçilerin, emekçilerin her zaman yanında olacağını söyledi.

unnamed-13.jpg

Işık, “Belediye çalışanları bizim için oldukça önemli. Hiçbir arkadaşım endişe etmesin, göreve seçildiğimde alın teriyle çalışan, üreten, emek veren çalışanlarımızın her zaman yanında olacağım. Bizim anlayışımızda ve değer yargılarımızda emek kutsaldır. Her zaman emeğe sahip çıkacağız” dedi. 2014 yılından beri Gaziemir Belediyesi meclis üyesi olduğunu hatırlatan Işık, belediye başkanı olarak da önemli görev ve sorumluluklar almak ve Gaziemir’e daha iyi hizmet vermek istediğini ifade etti. Emeğe sahip çıkana biz de sahip çıkarız DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sendika olarak emeğe sahip çıkan, çağdaş, modern, İzmir’in demokrat yapısıyla örtüşebilen, emekçi başkan adaylarının yanında olduklarını ve onları destekleyeceklerini söyledi. Başkan Sarı, CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık’a da başarı dileğinde bulundu.

unnamed-12.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.