Başkan adayı Işık'tan sandık çağrısı: Geleceğimize sahip çıkalım!

Başkan adayı Işık'tan sandık çağrısı: Geleceğimize sahip çıkalım!

CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık, ilçede oy kullanacak 103 bin seçmene sandığa gitme çağrısında bulunarak, "Geleceğimize sahip çıkalım" dedi.

Yerel seçime bir gün kala saha çalışmalarını sandık örgütlenmesi çalışmasına yönelten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık çağrıda bulundu. Gaziemir’de oy kullanacak vatandaşların sandığa gitmesi konusunda hassasiyet göstermesini isteyen Işık, “Hemşerilerimizden isteğimiz ‘benim oyum olmasa ne olacak’ demeden tercihlerini yapmalarıdır. Bir oyun bile zayii olmasını istemediğimiz ilçemizde 1 Nisan sonrası kuracağımız büyük Gaziemir ailesinin tüm fertleri bizimle beraber olmalıdır” dedi.

Gaziemir genelinde 300’ün üzerinde 103 bin vatandaşın oy kullanacağını belirten Işık, sandığı gitme oranının artmasını beklediklerini söyledi. Gaziemir’de iki dönemdir meclis üyesi olarak partinin verdiği her görevi eksiksiz yerine getirmeye çalıştığını, sandık görevlisi olmak dahil her alanda titizlikle çalıştığını vurgulayan Işık, sandığın önemine dikkat çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin hukukçuları ve uzman ekipleri aracılığıyla sandık sonuçları, tutanaklar ve ıslak imzalı evrakları yakından takip edeceğini belirten Işık, “Bu yerel seçimleri ve sonuçlarını şahsen normal şartlarda en geç 2028’de yapılması planlanan genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için bir basamak olarak görüyorum. Ankara, İstanbul, Antalya, Adana ve Mersin gibi illerimizde yakaladığımız 2019 yerel seçimindeki başarının bu seçimde de devam edeceğini inancımız tam. İzmir başta olmak üzere Muğla, Aydın gibi illerimize genel başkanımızın memleketi Manisa, Balıkesir ve Bursa gibi illerimizi de ekleyeceğiz. Yerelde kazandığımız başarıyla ortaya çıkan sinerji gelecek seçimlerde önemli bir dönüm noktası olacaktır” diye konuştu

Seçim kampanyası süresince gitmediği yer, görmediği sokak olmadığını belirten Işık, 10 yıllık belediye meclis üyeliği deneyiminin bu adaylık döneminde büyük tecrübe olduğunu anlattı. Vatandaşların başta ekonomi olmak üzere çok büyük problemleri olduğunu vurgulayan Işık, “Geleceğimizin şekilleneceği bu seçim sadece yerel tercihlerimizi yapacağımız bir tavır değildir. Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu süreçten çıkışı sağlayacak bu seçim, her bir ferdin özgürlüğüne, bağımsızlığına, değerlerine ne kadar düşkün olduğunu gösterecektir. Bu yüzden tüm seçmenlerimiz sandığa giderek tercihlerini yapmalıdır. Ülkemizin geleceğinin teminatı olan Cumhuriyet Halk Partisi ve onun ilkeleri rehberimizdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan ülkemizde yaşayan bireylerin ilkelere olan bağlılığı hepimizin tercihlerini etkileyecektir. Sandığa atılacak her oy, geleceğimizin şekillenmesinde inşa edilecek yeni geleceğimizin tuğla taşlarıdır. Bu vesileyle tüm Gaziemirli seçmenlerimizi sandığa davet ediyor. Cumhuriyetin kazanımlarına, Atatürk’ün emanetine ve geleceğimize sahip çıkmaya çağırıyorum” açıklamasında bulundu.

unnamed-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.