Başkan adayı İsmail Çiftçioğlu: Biz farklıyız öncü olmalıyız!

Başkan adayı İsmail Çiftçioğlu: Biz farklıyız öncü olmalıyız!

Karşıyaka’nın potansiyelini ortaya çıkaracak doğru projelerinin hazır olduğunu söyleyen Cumhur İttifakı Karşıyaka adayı İsmail Çiftçioğlu, "Biz 35 buçuğuz. Biz farklıyız, öncü olmalıyız. Biz ne yaparsak herkes buna imrenir. O yüzden yapmamız lazım” dedi.

Karşıyaka’nın dinamikleri Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu’nun davetiyle bir araya geldi. Karşıyaka’da gerçekleşen davete sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar yoğun ilgi gösterdi. Kentin önde gelen isimlerinin katıldığı buluşmada Çiftçioğlu, projelerini anlatıp Karşıyakalının daha kolay, daha mutlu, daha nitelikli bir hayatı ve doğru belediyeciliği istediğini söyledi.

unnamed-12.jpg

‘’DERSİMİZE ÇALIŞTIK’’

Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlara hitap eden Çiftçioğlu, “Karşıyaka kendine özgü ruhu olan, duygusu olan, kültürüyle, sanatıyla, sporuyla, kadınıyla diğer kentlere de ilham olan bir yer. Karşıyaka Atatürk'ün kenti, Zübeyde Anamızın bize emaneti. Dolayısıyla bizler Karşıyaka’mızda böyle bir kent kimliğini benimseyerek hizmet kalitesinin de en üst standartta olması gerektiğine inanıyoruz. Bunları bilerek Karşıyaka’da hizmete talip olduk ve Karşıyaka için hayalimizi sizlerle paylaşıyoruz. İşimiz zor ama dersimize çok iyi çalıştık. Her alanda her kulvarda her organizasyon şemasında çözüm üretebilen ve buna yönelik planlamasını ortaya koyan bir sistematikle Karşıyaka’mızın karşısına çıktık” dedi.

unnamed-14.jpg

"DAHA MUTLU BİR KARŞIYAKA İÇİN DOĞRU PROJELER, DOĞRU BELEDİYECİLİK"

Karşıyakalının hayatı kolaylaştıran dokunuşlar beklediğini ifade eden Çiftçioğlu, “Bir ayı aşkın süredir sahada çalışıyoruz. Her mahallemizde, her sokağımızda şunu görüyoruz; maalesef bugün Karşıyaka’mız en temel belediyecilik hizmetlerinden dahi mahrum bırakılmış bir durumda. Karşıyaka’mız olağanüstü büyük projeler beklemiyor. Bizden doğru, düzgün insan hayatını kolaylaştıran doğru dokunuşlar bekliyor. Çünkü Karşıyaka daha kolay, daha mutlu, daha nitelikli bir hayatı istiyor. Bizler felsefemizi ortaya koyarken doğru çözümler, doğru projeler üzerine oluşturduk. Karşıyaka’mız tüm eksiklerine rağmen yaşanmaya paha biçilmez bir kent. Herkesin yaşamaktan mutlu olduğu, kent kimliğini benimsediği ve bu kültürle birlikte de kent kimliğini sadece İzmir'de değil tüm Türkiye'de hissettiren bir yer. Ama Karşıyaka’da daha iyisi olmalı. Belediyecilik, her alanda daha da farklı boyutlara taşınıp Karşıyaka’mızın tamamına ulaşmalı. Modern ve sosyal belediyecilikte hak ettiğimiz yerde değiliz. Özellikle bizler Karşıyaka’mızda ‘Önce çocuklar ille de kadınlar ve gençler’ diyerek yediden yetmişe mutlu bir Karşıyaka'nın oluşması için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

unnamed-15.jpg

‘’KARŞIYAKA’NIN ÖNCÜ OLMASI LAZIM’’

Karşıyaka için hazırladığı projeleri tek tek anlatarak konuşmasına devam eden Çiftçioğlu, “Bu bir genel seçim değil, yerel seçim. Yerel seçimde Karşıyaka'mızda dersine kim iyi çalıştıysa kim projesiyle, yetkinliğiyle bu derde düştüyse adayların ve projelerin değerlendirilmesi kanaatindeyim. Karşıyakalı bizden ne isterse onu yapacağız, onu hayata geçireceğiz. Karşıyaka’da ne yapsanız marka olur. Karşıyaka’da ne yapsanız herkesi cezbeder. Çünkü biz 35 buçuğuz. Biz farklıyız, öncü olmalıyız. Biz ne yaparsak herkes buna imrenir. O yüzden yapmamız lazım. Karşıyaka bunu hak ediyor.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.