Başkan Adayı Kaykaç: Köylülerimize hizmet götürmek boynumuzun borcu

Başkan Adayı Kaykaç: Köylülerimize hizmet götürmek boynumuzun borcu

Cumhur İttifakı Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç, Karaburun’a bağlı köylerin birçok sorunu ve ihtiyaçları olduğuna dikkat çekerek, "Köylülerimize hizmet götürmek boynumuzun borcu" dedi.

Karaburun genelinde seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç, eski görevinde de köyleri çok sık ziyaret ettiğini ve mevcut sorunları çok iyi bildiğini vurguladı. Seçim çalışmalarında köy ziyaretleri sırasında birçok sorunu bir kez daha yerinde görüp halkı tek tek dinlediğini ifade eden Kaykaç; “Karaburun gerçekten zor bir coğrafya olabilir. Belediyenin kaynaklarının bazı yatırım ve hizmetler için yetersiz kalabileceğini de bir noktaya kadar anlayabiliyorum. Ancak sebep ne olursa olsun, köylerimizin bu kadar ötelenmiş olmasını anlamakta gerçekten güçlük çekiyoruz.” İfadesinde bulundu.

eyup-kaykac-1.png

Köylerde yaşayan vatandaşların sadece seçim zamanı kapısının çalınmasından dolayı çok üzgün olduklarını dile getiren Kaykaç;

“Altyapı sorunlarını bir kenara bırakın, köylülerimizin merkeze ulaşımları bile yok. Hepsi çok dertli, hepsi çok üzgün. Bu kadar unutulmuş olmak, kapılarının sadece seçim zamanında çalınıyor olması hepsinde haklı bir kırgınlık ve tepki yaratmış. İnançlarını yitirmişler. En çok da buna üzüldük. Ama söz veriyoruz, bu kez verilen sözlerin tutulduğunu görecekler, unutulmayacaklar” diye konuştu.

Karaburun halkına “Makamda oturan bir başkan olmayacağının” sözünü veren Kaykaç, Karaburun’un her yerini karış karış gezeceğini, yapılanları yerinde denetleyip halkın görüşlerini sürekli alacağını vurgulayarak, köylülerden kendisine “Asmalı Mencere” Türküsünü öğretmelerini istedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.