Başkan adayı Kınay: Karabağlar'daki her bir sesi duymak zorundayız

Başkan adayı Kınay: Karabağlar'daki her bir sesi duymak zorundayız

Seçim çalışmalarını esnaf ve muhtarlık ziyaretleri ile sürdüren CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, "Karabağlar’daki her bir sesi duymak zorundayız. Dayanışmayı Karabağlar’ın her yerine yayacağız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, Poligon Metro ve Fahrettin Altay Metro çıkışında sabah 7’de işe ve okula giden vatandaşlara simit ve ayran ikram ederek birlikte kahvaltı yaptı. Başkan adayını sabah saatlerinde karşısında gören vatandaşların şaşkınlıkları ve mutlulukları renkli anlara sahne oldu.

helil-kinay-28-subat-9.jpg

"KARABAĞLAR’DA DAYANIŞMA BÜYÜK, HERKES OMUZ OMUZA"

Simit ve ayran ikramı sonrasında Fahrettin Altay Muhtarlığı’na giden Kınay, burada Muhtar İkbal Kaytancılar’ı ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerle mahalledeki sorunlar ve çözümler ile ilgili değerlendirmeler yapan Kınay, “Karabağlar’da dayanışma büyük, herkes omuz omuza. Artık insanlarımız mutsuz, yorgun ve birbirlerini tanımıyorlar. Bizlerin birlikte o sıcaklığı ve samimiyeti büyütmesi lazım” dedi.

helil-kinay-28-subat-15.jpg

"ULAŞIM ÇALIŞMALARI ÖNCELİKLİ BAŞLAYACAK"

Fahrettin Altay Muhtarlığı ziyareti sonrası mahalle esnafını ziyaret eden Kınay, esnafın dertlerini dinledi. Yaşadıkları yol problemlerinden bahseden vatandaşlarla sohbet ederek seçim sonrası çalışmalarını paylaştı.

"SOKAKTA SÖYLEDİKLERİMİZİ GÖREVDE GERÇEKLEŞTİRMEYE GELİYORUZ"

Fahrettin Altay Mahallesi ziyaretinin ardından DİSK Ege Bölge Temsilciliği’ni ziyaret eden Kınay, burada emekçilerle bir araya geldi. Evlere ve sokaklara girdikçe yaşanan yoksulluğun daha da büyüdüğünü gördüğünü belirten Kınay, kendisinin de sokaklarda hak mücadelesinden geldiğini ifade ederek “Sokakta söylediklerimizi görevde gerçekleştirmeye geliyoruz” dedi.

helil-kinay-28-subat-7.jpg

"DESTEĞE HAZIRIZ, SİZİN YANINIZDAYIZ"

DİSK ziyaretinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve PM Üyesi Yankı Bağcıoğlu ile bir araya gelen Kınay, yürütülen seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Basın Sitesinde oturan subay ve astsubay emeklileri ile buluşan Bağcıoğlu her türlü çalışmada Karabağlar’ın yanında olduğunu ifade etti.

helil-kinay-28-subat-12.jpg

"ASIL MÜCADELEMİZ SEÇİMDEN SONRA"

Yankı Bağcıoğlu ile buluşmasının ardından Kınay, Basın Sitesi Mahallesi Muhtarı Berna Soykan ile bir araya geldi. Belediye başkanı ile muhtarların ortaklaşa çalışması gerektiğini ifade eden Kınay, Asıl mücadelemiz seçimden sonra. Bu mücadelemiz de 5 yıllık bir süreç olacak” dedi.

ESNAFIN ŞİKAYETLERİNİ DİNLEDİ

Basın Sitesi Muhtarlığı ziyaretinin ardından mahalle esnafını ziyaret eden Kınay, esnafın sorunlarını dinledi. Sadece seçim çalışması yapılmadığını belirten Kınay, çalışmaların hızla başlayacağını ifade ederek, “Plan ve projelerimiz hazır. 1 Nisan itibariyle tüm bu sorunlarınızı çözmek için hep birlikte çalışacağız” dedi.

"HAYATIM BOYUNCA DEMOKRASİ, DOĞRUDAN KATILIM VE ORTAK YÖNETİME İNANDIM"

Basın sitesi Mahallesi’ndeki esnaf ziyaretinin ardından Kınay, Belediye Meclisi Üyeliği Adayları ile birlikte Konyalılar Hasan Şeyh Derneği ve Konyalılar Seydişehirliler Derneği’ni ziyaret etti. Karabağlar’ın ülkenin her bir köşesinden gelen insanlara kucak açtığını ifade eden Kınay, “Ötekileştirmeden, insanlara kendilerini yalnız hissettirmeden dayanışmayı büyüteceğiz. Düşene bir el olacağız, onu kaldıracağız” dedi. Yeni İzmir’i Karabağlar’ın yaratacağını belirten Kınay, “Hayatım boyunca demokrasi, doğrudan katılım ve ortak yönetime inandım. Karabağlar’daki her bir sesi duymak zorundayız. Dayanışmayı Karabağlar’ın her yerine yayacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.