Başkan Adayı Kırgöz: Aydınlanma meşalesini Dikilimiz'e yayacağız

Başkan Adayı Kırgöz: Aydınlanma meşalesini Dikilimiz'e yayacağız

1200 araçlı seçim konvoyu ile Deliktaş Mahallesi'nde seçim startını veren Dikili Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Adil Kırgöz, "Yine hep beraber aydınlanma meşalesini Dikili’mize yayacağız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) tekrar aday gösterdiği Dikili’nin mevcut Belediye Başkanı Adil Kırgöz, yerel seçim çalışmaları kapsamında ilk büyük buluşmayı Deliktaş Mahallesi ziyaretiyle gerçekleştirdi.

02.jpeg

Dikili Nazım Hikmet Parkı’ndan hareket edip 1200 araçtan oluşan konvoy eşliğinde Deliktaş Mahallesi’ne giren Başkan Kırgöz, yurttaşların sevgi gösterileriyle karşılandı.

05.jpeg

CHP İlçe Başkanı Emre Kırlı, ilçe yönetimi ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Kırgöz “Deliktaş, bizim için önemli bir yere sahip. Her zaman birlik, beraberlik ve dayanışma içindeyiz. Bizleri bağrına basan siz değerli Deliktaşlı hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yine hep beraber aydınlanma meşalesini Dikili’mize yayacağız. Yeni dönemde de sizlerden aldığımız güçle halkçı, sosyal belediyecilik, hizmet belediyeciliğinin bayrağını en yükseklere taşıyacağız” dedi.

01.jpeg

04.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.