Başkan Adayı Kırgöz: Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız

Başkan Adayı Kırgöz: Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız

CHP Dikili Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Adil Kırgöz, yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Kırgöz, “Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız” mesajı verdi.

MEDYA EGE – Yerel Seçimler yaklaşırken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dikili Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Adil Kırgöz, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Pazaryeri ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Kırgöz, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Bugünkü çalışmalarımız kapsamında pazar yeri ve merkezdeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Bol kazançlar diledik. Çandarlı'da İlçe Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleriyle bir araya geldik. Hemşehrilerimizin gülen yüzleri bizlere güç veriyor. Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kırgöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gazipaşa Vadi Rekreasyon Alanı projesini duyurdu. Kırgöz, paylaşımında “Kent estetiğine değer katacak Gazipaşa Vadi Rekreasyon Alanı'nı Dikili'mize kazandırıyoruz” notunu düştü.

2.jpeg

Başkan Adayı Kırgöz, İsmetpaşa Mahallesi’nde halk buluşması gerçekleştireceğini belirterek, vatandaşları davet etti. Kırgöz, paylaşımında “İsmetpaşa Mahallesi 7 Sokak Muti'nin Kahvesi'nde Buluşuyoruz” notunu düştü.

3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.