Başkan Adayı Kırgöz: CHP çatısı altında buluşalım!

Başkan Adayı Kırgöz: CHP çatısı altında buluşalım!

Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren Dikili Belediye Başkanı ve yeni dönem CHP Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz, İsmetpaşa Mahallesi İşçi Kahvesi’nde düzenlediği açık hava toplantısında büyük bir coşku ve sürprizle karşılandı.

CHP İlçe Başkanı Emre Kırlı’nın yapmış olduğu açılış konuşması ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarının tanıtımı sonrası kürsüye çıkan Başkan Kırgöz gençlerin sürprizini kırmayarak usta şair Nazım Hikmet’in kaleme aldığı, Zülfü Livaneli’nin seslendirdiği “Karlı Kayın Ormanı” adlı eseri hemşehrileri ile birlikte söyledi.

02.jpeg

Coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Kırgöz şu ifadelerde bulundu “5 yıl boyunca Dikili’mizin her mahallesine eşit hizmetler sunmayı ilke edindik. Kimseyi ayrıştırmadan birlik ve beraberlik içerisinde “Birlikte Dikili” diyerek çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinden asla vazgeçmedik. Geçmiş dönemde yaşanan tüm kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak tüm hemşehrilerimizi Ata’mızın mirası olan baba ocağımız Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında buluşmaya davet ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.