Başkan Adayı Kırgöz: İnancımız tam enerjimiz yüksek

Başkan Adayı Kırgöz: İnancımız tam enerjimiz yüksek

CHP Dikili Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Adil Kırgöz, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretlerde bulunan Kırgöz, “İnancımız tam enerjimiz yüksek” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala adaylar saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. CHP Dikili Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Adil Kırgöz, Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Pazar yeri esnafını ziyaret etti. Esnaflarla sohbet edip sorun ve taleplerini dinleyen Kırgöz, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Bugünkü çalışmalarımız kapsamında Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızla birlite pazar yeri esnafımızı ziyaret ettik. Hayırlı Ramazanlar, bol kazançlar diledik. Dikili sevdalılarının destekleriyle Dikili İttifakımız her geçen gün kar topu gibi büyüyor. Birlik ve beraberlik içinde başaracağız, inancımız tam, enerjimiz yüksek” dedi.

ssstwitter-com-1710248962503-1.jpg

ssstwitter-com-1710248962503-0.jpg

Başkan Adayı Kırgöz, ayrıca Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil Zabıta Müdürlüğü Personeli Yılmaz Acar’ı ziyaret etti. Kırgöz, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu notu düştü:

“Mutluyuz, gururluyuz! Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Avrupa Şampiyonası Seçmeleri'nde -80 kg kategorisinde Türkiye Şampiyonu olup Milli Takıma şeçilerek Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü Personeli Yılmaz Acar kardeşimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.

1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.