Başkan Adayı Kutlu: Hizmetlerimizi arttırarak sürdüreceğiz

Başkan Adayı Kutlu: Hizmetlerimizi arttırarak sürdüreceğiz

İlçeyi karış karış gezerek seçim çalışmalarını sürdüren Kiraz Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı, Saliha Özçınar Kutlu, Yenişehir Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kutlu, "Hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz" dedi.

MEDYA EGE - 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken Cumhur İttifakı tarafından Kiraz'da yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, seçim çalışmalarına Yenişehir Mahallesi'nde devam etti.

Mahalle sakinlerinin evlerini ziyaret ederek sorun, ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Başkan ve Başkan Adayı Kutlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kutlu'ya sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar, "Başkanımızdan çok memnunuz. Bizlere çok güzel hizmetlerde bulundu. İnşallah bundan sonra da bu hizmetlere kaldığı yerden devam edecek" şeklinde konuştu.

Kiraz'ı bölgenin yıldızı haline getireceklerini vurgulayan Kutlu ise, "Kiraz, her zaman en iyisini, en güzelini hak ediyor ve biz bu ilçeyi, daha da güzelleştirerek hizmetlerimizle hak ettiği konuma getireceğiz. Vatandaşlarımızın huzuru ve konforu için de sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda, hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.