Başkan Adayı Mehmet Türkmen eski başkanları unutmadı

Başkan Adayı Mehmet Türkmen eski başkanları unutmadı

Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, Kemalpaşa Belediye Başkanlığı yapmış olan eski belediye başkanlarının kabirlerine ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, geçtiğimiz dönemlerde Kemalpaşa Belediye Başkanlığı yapmış ve aramızdan ayrılmış, eski belediye başkanlarının kabirlerini ziyaret etti.

ati07958.jpg

Başkanların mezarları başında dua eden ve karanfil bırakan Türkmen, ziyaretin ardından yaptığı konuşmasında, ‘’Merhum başkanlarımızın ne kadar ulvi ve zor bir görev yaptıklarını yakından biliyorum. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın gönlünü kazanmış, onların oylarıyla belediye başkanlığına seçilmiş, bu kent için hizmet etmiş ve aramızdan ayrılmış başkanlarımız hepimizin gönlünde önemli bir yer tutmaktadır. 31 Mart Günü belediye başkanlığını kazandığımızda buraya yeniden geleceğim ve dua edeceğim. Bu durumun bir gelenek haline gelmesini diliyorum. Emek verenlerin unutulmaması, ilçemiz açısından da insanlık açısından da son derece önemlidir’’ İfadelerine yer verdi.

ati07952.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.