Başkan Adayı Mollaahmet: Hizmet meşalesini daha da ileriye taşıyacağız

Başkan Adayı Mollaahmet: Hizmet meşalesini daha da ileriye taşıyacağız

Cumhur İttifakı Kınık Belediye Meclis Üyesi Aday tanıtımı yapılırken, açıklamalarda bulunan Kınık Belediye Başkan Adayı Sami Mollaahmet, "Hizmet meşalesini daha da ileriye taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Kınık Seçim Koordinasyon Merkezi önünde gerçekleşen Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları Tanıtım Toplantısı’na Kınık Belediye Başkanı ve Bergama Belediye Başkan Adayı Sadık Doğruer, AK Parti İlçe Başkanı Arif Uyar, MHP İlçe Başkanı Adem Paydaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

1.jpg

Meclis Üyesi adayları tek tek tanıtıldıktan sonra konuşma yapan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Sami Mollaahmet, ‘’Cumhur İttifakı'nın değerli üyeleri ve Kınık'ın sevdalı insanları olarak, Sadık Doğruer başkanımızın 2 dönemdir sürdürdüğü eser ve hizmet meşalesini daha da ileriye taşınmak için bir yola çıktık. Kınık, tarih kokan sokaklarıyla, bereketli topraklarıyla ve en önemlisi de güler yüzlü insanlarıyla dolu bir şehir. Bizler bu sorumlulukla, Kınık için var gücümüzle çalışacağız. Bizim için Kınık sadece bir yer değil, aynı zamanda bir ailedir. Bu ailenin her ferdi için en iyisini istemek, en büyük arzumuzdur. Birlikte el ele vererek, ilçemizi geleceğe taşıyacağız. Benim için Kınık demek, sizin içinizden biri olmak demektir. Bu yolda birlikte yürümek, Kınık'ın daha güzel günlere ulaşmasını sağlayacaktır. Sizlere olan inancım tamdır, birlikte başaracağımıza yürekten inanıyorum.’’ dedi.

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları listesi;

1- Yusuf Mert

2- Ali Çolak

3- Adnan Alpay Ebiz

4- Ömer Bayraktar

5- Sacide Özdemir

6- Ali İhsan Kara

7- Şükrü Avcı

8- Gamze Hocaoğlu

9- Ümit Kartal

10- Oktay Çelikörs

11- Mustafa Kocabaş

12- Emin Yıldız

13- Ahmet Mısırlıoğlu

Belediye Başkan Adayı Meclis Üyesi Adayı Kontenjan listesi:

1- Oktay Arslanyörür

2- Okan Süren

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.