Başkan adayı Mollaahmet'ten Kınıklı kadınlara özel matine

Başkan adayı Mollaahmet'ten Kınıklı kadınlara özel matine

Kınık Belediye Başkan Adayı Sami Mollaahmet, 8 Mart Kadınlar Günü’nde Kınıklı kadınlara özel 'Kadınlar Matinesi' etkinliği düzenledi.

Kınık Belediye Başkan Adayı Sami Mollaahmet, 8 Mart Kadınlar Günü’nde de, Kınıklı kadınları unutmayarak; müzik dolu, keyifli anlar yaşatmak adına ‘Kadınlar Matinesi’ etkinliği düzenledi. Kınık Öğretmenevi Düğün Salonu’nda Sanatçı Bera ile gerçekleştirilen Kadınlar Matinesi'ne Kınıklı tüm kadınlar ücretsiz olarak katılım sağladı.

unnamed-18.jpg

Cumhur ittifakı Başkan Adayı Mollaahmet paylaşımında “Kınıklı tüm kadınlarımızı 8 Mart Kadınlar Günü'nde Sanatçımız Bera ile müzik dolu, keyifli bir eğlenceye davet ettik. Enerjileri, güzel yürekleri ve ince düşünceleri ile en güçlü ortaklarımız olan kadınlarımız ile bir araya gelmekten mutluluk duydum. Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” ifadelerinde bulundu.

Konuşmasında kadınlarla ilgili projelerine de yer veren Mollaahmet; “Sizler için Yayakent ve TOKİ’ye Aile Yaşam Merkezleri, Bayan El Sanatları Pazarı, Kilim Dikiş Nakış Atölyeleri, Kına Konağı ve Hanımlar Lokali ve Annem Bilgisayar Öğreniyor kursu projelerine de önümüzdeki dönemde yer vereceğiz” dedi.

Kadınlar Matinesi'ne Kınıklı kadınlar yoğun ilgi gösterirken program, hatıra fotoğrafları ile son buldu.

unnamed-17.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.