Başkan Adayı Mutlu: Enerjimi sadece hizmete adayacağım!

Başkan Adayı Mutlu: Enerjimi sadece hizmete adayacağım!

Saha temaslarını tüm hızıyla sürdüren CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Bu dönem farklı bir belediyecilik hizmeti ile gönüllere dokunmak istiyoruz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni (ESİAD) ziyaret ederek güne başlayan CHP’li Mutlu, hemşehri dernekleriyle temaslarını da sürdürdü. İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği ile İzmir Denizlililer Derneği’nin yöneticileriyle bir araya gelen Mutlu, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği İzmir Şubesi’ni de ziyaret etti. Partisinin belediye başkan adaylarıyla birlikte 20. yılına giren Birgün Gazetesi’nin dayanışma yemeğine katılan Mutlu’nun son durağı ise Anadolu Birliği Derneği’nin düzenlediği ‘İzmir İçin El Ele Sivil Toplum Buluşması’ oldu.

GÜNE ESİAD ZİYARETİYLE BAŞLADI

İş dünyasıyla temaslarını sürdüren CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, gün içerisinde ilk olarak Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni (ESİAD) ziyaret etti. Başkan Sibel Zorlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Mutlu, yeni dönemde hayata geçirilebilecek iş birliği çalışmaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Konak’ın herkesin yolunun geçtiği bir yer olduğunu belirten Mutlu, “Konak bölgesi ve sorunlar birbirinden çok farklı. Bu kadar farklı bir yapıyı mutlu etmek ve birlikte huzur içerisinde yaşamasını sağlamak gerekiyor. Dönüşüm önemli bir konu, mutlaka yapacağız. Önce vatandaşlarımızla toplantılar düzenleyeceğiz. Halkın ve yatırımcının içine sinecek şekliyle uygulamaya başlayacağız. Yurt dışı fonlarını şimdiden araştırıyoruz. Geldiğimizde zaman kaybetmek istemiyoruz. Yerelden, 2028 yılında iktidara giden yolu çizeceğiz” dedi.

ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu da, “Adaylığınızı tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz. Konak’ta bir kadın başkan görmek bizleri gururlandıracak. Biz ESİAD olarak hem Büyükşehir hem de ilçe belediyeleri ile ortak çalışmaların içerisindeyiz. Sizlerle de ortaklık yaparak sorunlara çözüm bulmak isteriz” ifadelerini kullandı.

enerjimi-sadece-hizmete-adayacagim-4.jpg

İLK GÜNDEN ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAĞIZ

Başkan Adayı Mutlu, daha sonra İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Kadir Canpolat ve üyeler tarafından ilgiyle karşılanan Mutlu’ya “Konak’ı çok iyi yerlere taşıyacağınızdan eminiz. Daima yanınızdayız” sözleriyle destek verildi. Ziyarette talepleri dinleyerek not alan Mutlu, belediyecilik vizyonu ve hedeflerinden bahsederek, “Belediyecilikte fark yaratmak istiyorum. Kamunun olanaklarından herkes eşit yararlanacak. Her mahallenin aynı yatırımları alması için çaba göstereceğiz. Ülkenin bir numaralı gündemi deprem, insan hayatından önemli bir şey yok. Daha şimdiden yapacağımız kentsel dönüşümün finansı konusuna kafa yoruyoruz. İlk günden çalışmaya başlayacağız. Mimarlar Odası’ndaki deneyimim nedeniyle kenti, sorunları ve çözüm önerilerini biliyorum. 4 yıl Büyükşehir Belediyesi’nde yöneticilik yaptım. Eksikleri mahalle mahalle çıkardık. Çocukların 24 saat açık kütüphanelere, gençlik merkezlerine ihtiyacı var. Müzik kursları çok pahalı. Belediye bunları finanse edebilir. Parası olmayan da kentin olanaklarından yararlanmalı. Belediye bu konuda üzerine düşen kısmı yapacak” diye konuştu.

BÜTÜN ENERJİMİ HİZMETE ADAYACAĞIM

Ardından CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi ile birlikte İzmir Denizlililer Derneği’ni ziyaret eden Mutlu, Dernek Başkanı Veli Kasap ve üyeler tarafından karşılandı. Konuşmasında sosyal belediyecilik vurgusu yapan Mutlu, şunları söyledi: “Bu dönem farklı bir belediyecilik hizmeti ile gönüllere dokunmak istiyoruz. Herkes sadece belediyecilik yapacak, siyasetle uğraşmayacak. Ben bütün enerjimi sadece hizmete adayacağım. Alzheimer ve demans hastaları ile yalnız yaşayanların ihtiyaçlarına çok fazla el atacağımız bir dönem olacak. Bu dönem engelli ve evde bakım hizmetlerini çok geliştireceğiz. Sosyal belediyecilik için geliyoruz. Bugüne kadar hep tutabileceğim sözleri verdim. Bugünlere çok temiz bir sicille geldim. Hep birlikte çalışacağız.”

SOSYAL HİZMET UZMANLARI İLE BULUŞTU

Başkan Adayı Mutlu’nun bir sonraki adresi Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği İzmir Şubesi oldu. Mutlu’nun bir araya geldiği dernek yöneticileri yerel yönetim ile iş birliği çalışmalarına ve sorumluluk almaya hazır olduklarını vurguladı. Her geçen gün daha da düşen alım gücüne dikkat çeken Mutlu, “Her kesimde ciddi bir yoksullaşma var. Yoksulluğun sürdürülmesi yönünde bir iktidar politikası var. Biz yoksulluğun yok edilmesini istiyoruz yıllardır. Toplumcu belediyecilik için üzerimize ne düşerse yaparız diyen herkesi gönüllü olarak göreve çağırıyorum. Herkes elini taşın altına koyacak. Sağlık taramaları da yapacağız ama ruhsal desteği de çok önemsiyorum. Özellikle çocuklar, gençler, anneler ve engellileri çok önemsiyorum. Sosyal belediyeciliği hep birlikte başaracağız. Yeni dönemde hep birlikte çok çalışacağız” diye konuştu. Mutlu, uyuşturucuyla mücadele konusunda da yoğun bir çalışma başlatacaklarını söyledi.

BİRGÜN’ÜN DAYANIŞMA YEMEĞİNE KATILDI

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 20. yılına giren Birgün Gazetesi’nin dayanışma yemeğine de katıldı. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşen etkinlikte; CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve ilçe belediye başkan adayları da yer aldı. Mutlu, tüm baskı ve zorluklara rağmen halkın haber alma hakkı için mücadele eden gazete emekçilerine teşekkür etti.

enerjimi-sadece-hizmete-adayacagim-3.jpg

DOSTLAR SOFRASINDA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM

Başkan Adayı Mutlu, günün son mesaisinde partisinin ilçe belediye başkan adaylarıyla birlikte Anadolu Birliği Derneği’nin düzenlediği ‘İzmir İçin El Ele Sivil Toplum Buluşması’na katıldı. Bayraklı Havuz Kafe’de yoğun katılımla gerçekleşen programda adaylar, Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Erhan Kahraman, Onursal Başkan Koçali Al, birlik üyeleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından ağırlandı. Etkinlikte katılımcılara seslenen Mutlu, “Anadolu Birliği artık benim ikinci yuvam oldu. Bu dost sofrasında sizlerle olmaktan çok mutluyum. Bu yola birlikte çıktık, birlikte yürüyeceğiz. Önümüzdeki beş yılda çok başarılı ve güzel işlere imza atacağız” şeklinde konuştu.

enerjimi-sadece-hizmete-adayacagim-6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.