Başkan Adayı Mutlu: Hiçbir mahallemiz diğerinden geri kalmayacak

Başkan Adayı Mutlu: Hiçbir mahallemiz diğerinden geri kalmayacak

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmalarına devam ediyor. Muhtarlarla bir araya gelen Başkan Adayı Mutlu, “Hiçbir mahallemiz diğerinden geri kalmayacak” dedi.

ANIL ARABACI / MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken adaylar saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmaları kapsamında muhtarlara bir araya geldi. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Mutlu, “Bugün yerel demokrasinin temel taşı olan değerli muhtarlarımızla bir araya geldik. Konak’ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için önümüzdeki 5 yılı yan yana, omuz omuza birlikte geçireceğiz. Konak'ta her mahallemiz belediye bütçesinden eşit yararlanacak, hiçbir mahallemiz diğerinden geri kalmayacak” notunu düştü.

1-001.jpg

Başkan Adayı Mutlu, sosyal medya hesabından muhtarlarla buluşmasına ilişkin paylaşımında ayrıca, “Komşularımızın sesi olan muhtarlarımız karar alma süreçlerinin her aşamasında bizimle olacak, şeffaf ve katılımcı bir yönetim şeklini Konak'ta birlikte hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

2-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.